• Internal communications

  Internal communications

  Comunicarea internă a devenit unul dintre pionii principali în procesul de eficientizare a activității angajaților. Ea poate rezolva probleme majore ale angajatorilor cum ar fi retenția forței de muncă și motivarea ei. Absența unei comunicări interne duce, în schimb, la fluctuația personalului și o slabă calitate a muncii. Creative Business Management îți aduce, pentru prima dată în România, un masterclass de comunicare internă cu unul dintre cei mai renumiți lectori din Marea Britanie, Kelly Freeman. Cursul este realizat în parteneriat cu International School of Communication din Londra și predat în limba engleză după programa internațională a organizației, fiind o noutate absolută pentru piața românească de comunicare. Prezența la cursul de comunicare internă te va poziționa în rândul specialiștilor în comunicare internă, având recunoașterea cunoștințelor avansate în domeniu.

 • Advanced communications and PR strategy

  Advanced communications and PR strategy

  Strategiile de comunicare sunt esențiale pentru orice brand care aspiră să își consolideze imaginea și să își fidelizeze publicul. În lipsa unei strategii bine realizate multe companii pierd contactul cu audiența și eșuează în procesul de a se adapta nevoilor publicului. Kelly Freeman, unul dintre cei mai cunoscuți experți în comunicare din Marea Britanie vine la București pentru a susține un curs intensiv de strategie în comunicare și PR, dedicat specialiștilor în domeniu și antreprenorilor care înțeleg nevoia unei strategii în procesul de comunicare. Cursul este organizat de International School of Communication din Londra, în parteneriat cu Creative Business Management.

 • Writing for social media and web

  Writing for social media and web

  Writing for social media and web este un curs intensiv de o zi, livrat de către International School of Communication la București la aceleași standarde profesionale la care este susținut în centrele sale din Londra și Dubai.

  Acest curs avansat este destinat comunicatorilor şi creatorilor de conţinut online de toate tipurile. Trainingul acoperă detaliile privind crearea de conţinut pentru website, bloguri, social media şi multe alte platforme onine. Vei învăţa să scrii într-un mod care va face ca ideile tale să capete rezonanţă şi să rămână în memoria colectivă din mediul digital. Îţi vei însuşi tehnicile practice astfel încât să transpui un text simplu într-un mesaj digital eficient.

 • Advanced Strategic Communication Skills for Senior Leaders

  Advanced Strategic Communication Skills for Senior Leaders

  Comunicarea strategică și gestionarea situațiilor de criză sunt esențiale pentru orice companie care dorește să își consolideze imaginea și reputația. Absența unei comunicări strategice eficiente duce la un management ineficient al situațiilor de criză și la compromiterea reputației companiei.

  Expertul în comunicare Kelly Freeman vine la București pentru a susține un workshop dedicat special liderilor din România care vor să își dezvolte cunoștințele și abilitățile de comunicare strategică.