350 lei
350 lei

Despre curs

Nu ai timp pentru a participa la un curs dar ai nevoie de îndrumarea unui specialist pentru proiectele tale. Vrei să afli dacă deciziile tale sunt bune, dar nu vrei să participi alături de alții cursanți la programe de training prestabilite. Pentru tine am creat un pachet unic de curs. Timp de 2 ore, vei putea participa, alături de trainerul ales, la o sesiune de curs privată, unde vei putea să îți clarifici toate nelămuririle care te împiedică să iei decizii rapide și să implementezi cu succes proiectele de comunicare și marketing.

 • Vei găsi sfaturi și rezolvări ale problemelor tehnice pe care le întâmpini;  
 • Vei găsi motivație pentru crearea strategiilor personale și în carieră;
 • Vei afla informații utile pentru a face noi proiecte; 
 • Vei putea verifica și valida cu specialiștii idei și proiecte pe care le ai în desfășurare. 

Fiecare specialist va crea o prezentare pentru tine și îți va da soluții concrete pentru rezolvarea problemelor cu care te confrunți. 

 • Sesiunile sunt programate în intervale agreate de participanți și traineri.
 • Acestea se desfășoară live online, prin platforma Zoom. 
 • Durata unui sesiuni este de 2 ore
 • La final vei primi pe email o scurtă evaluare a sesiunii și recomandări de implementare 

Sesiuni individuale disponibile: 

1. MARKETING DIGITAL

Te-ai străduit mai mult de o singură dată să setezi un cont de Facebook Ads sau Google Ads? Ți-ai pierdut busola încercând să setezi o campanie de email marketing și nu știi exact de unde să începi? 

Orele consumate pentru a învăța singur, din tutoriale sau articole de pe net, pot fi folosite diferit, cu rezultate mult mai bune. Acum poți avea un specialist care să te îndrume în implementarea strategiilor de marketing digital și să îți arate care sunt pașii necesari pentru a configura conturile sau a le îmbunătăți performanțele. 

Ionuț Stroea, trainerul cursului de marketing digital, îți va răspunde la întrebările tale în domeniu și te va ajuta să implementezi cu mai multă ușurință strategiile pentru creșterea unui site. Înainte de sesiunea programată, trainerul se va familiariza cu tema proiectului tău pentru a-ți putea oferi sugestii relevante pentru proiect.

Costul modulului – 350 lei /2 ore de curs individual de marketing digital

2. NLP – Programare neurolingvistică 

Barierele între tine și succesul tău nu au fost dintotdeauna acolo. Ele sunt construite de modul în care te-ai raportat la evenimentele din viața ta și de lecțiile pe care le-ai învățat în mod greșit de la alții. „Nu pot”, „nu știu”, „nu este pentru mine”, sunt propriile noastre proiecții care ne îngreunează drumul către succesul personal sau în carieră. Cu ajutorul NLP (Programare neurolingvistică) vei putea depăși obstacolele emoționale și vei învăța să folosești cuvintele și tiparele de comunicare în avantajul tău. 

Cu ajutorul trainerului tău de NLP, Anca Bândac, vei identifica tiparele colegilor sau ale familiei și te vei raporta mai ușor la ele pentru a obține mai ușor ceea ce îți dorești. 

Costul modulului – 250 lei /2 ore de curs individual de NLP 

3. Comunicare și organizare de evenimente 

Comunicarea poate transforma oameni și branduri. Nu este o exagerare, ci doar o concluzie la care au ajuns specialiștii în acest domeniu. O singură idee poate salva o afacere și un cuvânt poate motiva echipe întregi. Cuvintele pot fi arme puternice sau soluții salvatoare. Cu ajutorul trainerului tău în comunicare, Bianca Preda, vei putea naviga către cele mai pune soluții pentru dezvoltarea imaginii tale personale sau a firmei pentru care lucrezi. 

Bianca va răspunde la întrebări precum: 

 • Cum fac un plan de comunicare pentru Facebook și Instagram; 
 • Cum pot scrie texte atractive pe site-ul meu; 
 • Cum pot lua legătura cu influencerii și care sunt bugetele pentru aceștia; 
 • Cum scriu un comunicat de presă și cum îl trimit jurnaliștilor; 
 • Cum pot organiza un eveniment de promovare a produselor mele?

Cu o experiență de 20 de ani în comunicare și organizarea evenimentelor, trainerul te va ajuta să îți clarifici noțiunile de care nu ești sigur, cu explicații simple și ușor de înțeles. 

Costul modulului – 350 lei /2 ore de curs individual de comunicare sau organizare evenimente 

4. Grafică și web design 

Vreau să fac o schimbare grafică în site-ul sau materialele de prezentare ale firmei pentru care lucrez. Trebuie să angajez o firma pentru crearea unui site și nu știu ce să le cer. Aș vrea să știu cum trebuie să editez fotografii pentru rețele sociale. Nu știu să fac o postare nouă pe blog și totul pare complicat. 

Pentru problemele tale nu ai nevoie de un curs de trei zile, dar lucrul cu un specialist te va elibera de multe ore pierdute și frustrări acumulate. Împreună cu Raluca Costea, trainerul de grafică și webdesign vei putea rezolva cele mai mari dificultăți cu care te confrunți atunci când ai un site în Wordpress sau un proiect grafic în derulare.  

Costul modulului – 350 lei /2 ore de curs individual de grafică și webdesign 

5. Iniţiere în Wordpress

Cursul Iniţiere în Wordpress poate fi susţinut şi individual, unu la unu, live online, cu aceeaşi agendă şi o durată de 2 zile - 10 ore, live online. Preţ 1500 lei

În acest curs intensiv vei învăța cum să creezi un site cu ajutorul unei teme de Wordpress, fără să investești sume importante de bani în procesul de creație și programare. Interfața ușor de administrat și resursele accesibile pe care WordPress le pune la dispoziția utilizatorilor săi face din această platformă un mijloc ideal prin care iți poți comunica ideile sau serviciile. Personalizează-ți experiența online cu ajutorul a peste 8000 de teme disponibile și începe o conversație cu publicul căruia vrei să îi împărtășești ideile tale. Acest curs te va ajuta să fii independent în construirea propriilor proiecte online, pe care le vei putea crea în ritmul tău, fără costuri ascunse de dezvoltare. 

Trimite-ne solicitarea ta cu lucrurile pe care vrei să le înveți pe adresa cursuri@cbmanagement.ro și noi îți programăm întâlnirea cu trainerul în maxim 48 de ore. 

Avantaje
Durata curs: 2 ore
Live online
Urmatoarele sesiuni
Trainer
Acum poti face plata si in rate!

Plata cursului tău este flexibilă! Poți plăti un curs în 4, 8 sau 12 tranșe egale. Folosește un card de rate emis de una dintre băncile din România și alege opțiunea de rate care ți se potrivește. Finalizează înscrierea prin opțiunea Plata online cu card bancar și vei putea alege numărul de rate în care vrei să plătești cursul.

Poți obține o reducere 10% dacă:
 • Ai urmat un curs la noi
 • Cumperi un pachet de două cursuri
 • Un prieten se înscrie la recomandarea ta

Mă înscriu
Poți obține o reducere de 25% dacă:
 • Achiziționezi 5 cursuri
 • Înscrii un grup de 5 persoane la același curs

Mă înscriu

Articole Recomandate

10 zile de reduceri pentru 10 cursuri din portofoliul agenției Cursuri Creative, pentru cei care vor să participe la un program de formare fără să diminueze bugetul pentru vacanță.
Fie că vrem sau nu, suntem dependenți de emoții. Adrenalina creată de un concert, sentimentul de apartenență creat de un teambuilding, vanitatea hrănită la un eveniment cu presă,  iubirea manifestată în cadrul unei nunți sunt emoții pe care nu le putem hrăni online, oricât de mult și-ar dori organizatorii de evenimente. Digitalizarea evenimentelor este o soluție de supraviețuire și o completare minunată a unui eveniment f
În mai puțin de două săptămâni, industria organizării de evenimente fost nevoită să se reinventeze, lansând în câteva zile soluții la care se lucra de ani buni. Evenimentele online au luat locul celor offline, în timp ce consumatorii experimentează conectarea virtuală într-un ritm greu de acceptat pentru oricine. Care sunt soluțiile pe care le vom folosi în organizarea de evenimente în perioada imediat următoare?
Rezervă-ți un loc la curs prin apăsarea butonului de înscriere, prin e-mail la adresa: office@cursuri-creative.ro sau sunând la 0743.183.353.