Workshop intensiv de Copywriting

Workshop intensiv de Copywriting

Informatii Curs

 • Sâmbătă, 4 aprilie, 2020 - Duminică, 5 aprilie, 2020
 • Bucuresti, Calea Serban Voda nr.44  vezi harta
 • 775 lei (TVA inclus) Early Bird 698 lei

 • 10:00
 • 0743.183.353 / 021.337.23.54

Brasov 29 februarie - 1 martie
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Workshop intensiv de Online Content Writing şi Copywriting

Ascute-ți condeiul! E timpul să-ți rafinezi stilul de scriere.

Ești creator de conținut? Ai experiență de cel puțin un an în copywriting, content writing, PR sau content marketing? Atunci ești omul potrivit să iei parte la workshopul intensiv de copywriting și content writing susținut de Cătălin Ionașcu!
Fie că postezi pe rețelele sociale, scrii pe blogul companiei, creezi website-uri, ești vlogger sau faci campanii de email marketing și PPC marketing, ai de-a face cu scrisul. De aceea, orice marketer care se luptă zilnic cu procesul de creație are nevoie de feedback-ul și susținerea din partea unui specialist extern.
Dacă vrei mai multe rezultate din partea textelor tale, workshopul de copywriting și content writing poate fi alegerea potrivită. Iată de ce. 

De ce să vii la workshopul de copywriting și content writing?
 • -        Scrisul va deveni o plăcere. Probabil ai încă dificultăți în a scrie la comandă sau în identificarea conceptelor creative pentru campaniile publicitare. Prin exercițiile de la workshop, îți vei simplifica procesul de brainstorming și cel de a scrie.

  -        Ieși din zona de confort. Vei trece printr-o serie de situații care pot fi noi pentru tine și vei scrie „la comandă”, „sub presiunea” timpului. Toate acestea vor duce la dezvoltarea ta rapidă, în doar două zile de curs.

  -        Îți pui ordine în idei. Cu siguranță ești plin de idei creative pentru reclame, postări și articole, însă probabil nu ai o metodă de lucru clară și simți că pierzi prea mult timp cu la research;

  -        Înveți să vorbești pe limba audienței. În cadrul exercițiilor de scriere de la acest workshop, vei dezvolta mesaje adresate direct către audiența ta, primind feedback specializat de la trainer și ceilalți participanți.

  -        Transpui conceptul creativ în cuvinte. Vom parcurge împreună pașii de creație ai unei campanii online, cu exerciții de scriere pentru fiecare dintre aceștia.

  -        Vei scăpa de "writer’s block". Știm că, uneori, îți e greu să începi un text și să-ți găsești inspirația. Vei scăpa de presiunea pe care o ai în fața unei foi albe.

  -        Primești feedback specializat pe ceea ce scrii și ai ocazia să îți testezi mesajele și stilul, în urma feedback-ului din partea celorlalți cursanți.

  -        Vei cunoaște oameni noi. Mereu la cursurile noastre se nasc noi prietenii și relații între cursanții cu interese comune. De aceea, ținem legătura și după curs.

  -        Primești suport gratuit prin email și Facebook. Vom ține legătura chiar și după curs și te vom ajuta dacă ai nevoie de un sfat sau feedback pe ceea ce scrii.

  -        Primești suportul cursului și alte materiale bonus. În afară de prezentările folosite la curs, vei primi și o serie de ebook-uri, template-uri și recomandări utile.

  -        Primești diplomă din partea Cursuri Creative care atestă formarea ta profesională în urma acestui curs. Programul este în proces de acreditare.

   Cui se adresează cursul?

  Acest workshop de copywriting este pentru tine dacă:

  ·       Tuturor persoanelor cu experiență între 1 și 5 ani în domenii precum copywriting, content writing, content marketing, PR.

  ·       Lucrezi pe un post de junior copywriter sau content writer şi vrei să îţi accelerezi procesul de învăţare;

  ·       Lucrezi pe un post de marketing online sau PR şi te confrunţi zilnic cu nevoia de a scrie conţinut pentru materialele de promovare;

  ·       Eşti freelance writer şi vrei să îţi creşti calitatea serviciilor oferite;

  ·       Cauţi un loc de muncă în publicitate online şi vrei să îţi creşti şansele de a îl găsi;

  ·       Eşti membru într-o organizaţie în care eşti responsabil de aria de comunicare şi PR;

  ·       Ești antreprenor și responsabil de comunicarea online a afacerii tale; vrei să lucrezi cu o agenție de content marketing dar, pentru moment, nu ai bugetul necesar și te ocupi pe cont propriu;

  ·       Eşti pur şi simplu curios să înveţi cum să scrii eficient materiale publicitare online.

Agenda workshop copywriting & content writing

Ziua 1: Sâmbăta

Interval orar: 10:00 – 17:30

Program sesiuni:

-        Încălzirea.

Vom începe cu o scurtă recapitulare a informațiilor predate la cursul de inițiere în Copywriting și Content Writing, urmată de un exercițiu de scriere.

-        Simularea etapelor de creație a unei campanii de promovare online.

Fiecare cursant va primi pe hârtie exercițiile acestei simulări. În total sunt 7 exerciții care se vor desfășura pe tot parcursul zilei. Studiul de caz – brandul pentru care se va efectua această campanie - va fi exemplul propriu al fiecărui participant: compania la care lucrează, clientul pentru care lucrează (dacă este freelance writer sau copywriter într-o agenție), proiectul personal sau organizația din care face parte. Participanții care nu dețin un studiu de caz propriu vor primi unul din partea facilitatorului.

Etapele simulării sunt: conceptul și mecanismul campaniei, declarație de valoare, headline, newsletter copy, Facebook & Instagram ad copy, Google Ad banner copy.

Fiecare exercițiu va fi însoțit de exemple și sfaturi din partea facilitatorului.

-        Concluzii. Ne asigurăm că nimeni nu pleacă acasă cu informații neclare, cu întrebări fără răspuns și fără să apară în selfie-ul de final cu echipa. : )

 

Ziua 2: Duminica

Interval orar: 10:00 – 16:30

Program sesiuni:

-        Încălzirea.

Vom începe ziua cu o cafea și, bineînțeles, un exercițiu de scriere creativă. De data aceasta, vom scrie în echipă.

-        Simularea unui plan de conținut.

Fiecare cursant va primi pe hârtie exercițiile acestei simulări. În total sunt 5 exerciții care se vor desfășura pe tot parcursul zilei. La fel ca în ziua anterioară, studiul de caz va fi brandul la care lucrează fiecare cursant, respectiv un brand oferit de facilitator celor care nu au caz propriu.

Etapele simulării sunt: definirea scopului general al activității de content marketing; stabilirea KPI-urilor de conținut aferenți scopului; definirea audienței, a normelor de limbaj și a mesajelor cheie; identificarea interogărilor cheie de educare și investigație de interes pentru audiență; întocmirea unui plan de conținut compus din: articole de blog / postări pe vlog, postări Facebook & Instagram.

Fiecare exercițiu va fi însoțit de exemple și sfaturi din partea facilitatorului.

_____________________________________________________________________________________________________

Important!

Cursul are în proporţie de peste 80% exerciţii practice. Pentru a-ti eficientiza munca şi a avea acces la cât mai multe informaţii pentru research, este recomandat să vii cu propriul LAPTOP.

Nivel de pregătire: intermediar

Despre trainer

Dintotdeauna pasionat de scris, Cătălin a „creat” primul său text la vârsta de 7 ani și de atunci nu s-a lăsat de acest obicei. A ales drumul marketing-ului online în 2011, iar din 2017 a înființat agenția Romanian Copywriter, una din cele mai competitive agenții specializate exclusiv în content marketing și creație publicitară din România.

Portofoliul lui Cătălin cuprinde peste 300 de companii românești și internaționale și peste 700 de ore de training în domenii precum marketing online, copywriting și content writing.

___________________________________________________________________________________________________________

Detalii organizatorice

Durata totală a acestui training este de 14 ore, pe parcursul a două zile.

Sâmbătă: 10:00 – 17:30

Duminică: 10:00 – 16:30

Pentru a asigura o experienţă relevantă fiecărui participant, numărul de locuri este limitat la 10.

Cost: taxa de participare la curs este de 775 lei (inclus TVA). 

Early bird 698 lei (inclus TVA) - daca se achizitioneaza cu minim 7 zile inainte de prima zi de curs.

Costul include:

 • Suportul de curs şi materialele necesare
 • Diplomă de participare emisă de Creative Business Management
 • Feedback şi îndrumare din partea trainerului, în urma cursului, pentru fiecare participant
 • Înscrierea pe un grup secret de Facebook, dedicat foştilor participanţi ai cursului
 • Acces la resurse şi evenimente din domeniul marketing online / content writing


Vezi AICI  reducerile de care poți beneficia. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INSCRIERE LA CURS

Te poti inscrie accesand butonul verde   INSCRIE-TE!   din aceasta pagina (dreapta sus), la telefon: 0743.183.353, sau prin e-mail la: cursuri@cbmanagement.ro sau cursuricbmanagement@gmail.com.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Testimoniale cursanţi:

"Scrii din plăcere, îţi doreşti să îţi faci un blog sau ai meseria de contentwriter sau copywriter ? Îţi recomand cu mare încredere cursul dezvoltat şi susţinut de Cătălin. Am participat la Cursurile de Copywriting şi Content Writing (nivel începător şi nivel intermediar). Cursurile mi-au fost foarte utile, am obţinut o mulţime de informaţii practice pe care le-am aplicat imediat. Cătălin este un trainer pasionat, atent la nevoile cursanţilor, vine cu răspunsuri bine documentate având în vedere experienţa pe care o deţine şi seriozitatea de care a dat dovadă.” Ana Maria Ciuhuță

„Am realizat în aceste două zile de workshop cât n-aş fi reuşit singură din două luni. Mi-a oferit informaţii de valoare şi, mai mult decât atât, mi-a oferit un boost fantastic pentru a fi şi mai productivă dar, mai ales, pentru a continua în mod organizat cu proiectele la care lucrez - lucru pe care nici nu ştiam că NU îl fac :). Mulţumesc!” Maria Stănciuc 

„Despre cursul Initiere in copywriting si content writing, tinut de Catalin… numai lucruri de bine. Pentru mine, o persoana care pana la acest curs nu a mai avut contact cu domeniul, ci doar o curiozitate legata de el, informatia primita a fost mai mult decat pretioasa. Cred ca cel mai potrivit as numi aceasta experienta ca fiind o incursiune in lumea scrisului :). Dupa cele doua zile, am inteles ce inseamna de fapt copywriting-ul si content writing-ul si ca totul se invata, avand la baza tehnici foarte bine stabilite. Concluzia in urma participarii la acest curs: Asa cum o persoana care are nativ o voce frumoasa, dar nu urmeaza lectii de canto, nu va putea face niciodata performanta in domeniul muzical, la fel o simpla inclinatie spre scris, dar care nu este lucrata si dezvoltata, nu te va face niciodata scriitor.” Ana Racoveanu

„Cursul de Copywriting a fost mai mult decât un curs. Prin răbdare şi devotament, Cătălin a reuşit să creeze o atmosferă foarte prietenoasă care a ajutat extraordinar de mult în asimilarea informaţiei. Interacţiunea continuă şi discuţiile pe baza studiilor de caz au făcut ca timpul să treacă foarte repede şi să ne dorim încă alte două zile în care să vorbim despre Copywriting şi Content Writing. Cursul mi-a oferit toate informaţiile de care aveam nevoie şi sunt bucuroasă să întrevăd o carieră în acest domeniu. Mulţumesc, Cătălin! Mulţumesc Creative Business Management! La cât mai multe cursuri de acest fel!” Larisa Hofer

„Este un curs ideal pentru cei care sunt la început de drum în acest domeniu. Te ajută, în primul rând, să înţelegi foarte bine diferenţa dintre content writer şi copywriter pentru a-şi da seama ce ţi se potriveşte. Iar cadrul prietenos îţi dă curaj să interacţionezi şi să pui orice întrebare. Vei pleca mai sigur pe ceea ce ştii şi cu o mulţime de noi informaţii pe care să le aplici de acum încolo.” Noa Lupu

„În calitate de participant la acest curs, am avut şansa să învăţ o serie de lucruri din domeniul marketingului online şi să desluşesc câteva aspecte conceptuale definitorii pentru acest domeniu. A fost un curs extrem de util şi de benefic atât prin prisma cunoştinţelor asimilate, cât şi prin prisma modului de transmitere a acestora. O atmosferă plăcută, dinamică şi relaxantă! P.S.: Magna cum laudae!” Sabina Busuioc

„Cel mai mult am apreciat ideea de interacţiune, faptul că am discutat deschis şi constructiv pe lucruri aplicate. De altfel, mi-au mai plăcut oamenii, atmosfera prietenoasă şi echilibrul dintre partea teoretică şi cea practică. Clar, e o experienţă de încercat.” Beatrice Mituleci

„Un curs aplicat, structurat şi fundamentat deopotrivă pe teorie, dar, mai ales, pe experinţa cuiva care lucrează de ani buni în domeniu. În plus, Cătălin e un trainer grozav, care ştie ce şi cum să împărtăşească din cunoştinţele sale. O experienţă educaţională care merită întreaga investiţie! Mulţumesc Cătălin şi CBM!” Lăcrămioara Vidru

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------© Catalin Ionascu