Public Speaking masterclass

Public Speaking masterclass

Informatii Curs

 • Miercuri, 7 noiembrie, 2018 - Miercuri, 7 noiembrie, 2018
 • Bucuresti, Calea Serban Voda nr.44  vezi harta
 • 375euro/pers, Early bird 275euro/pers

 • 10:00
 • 0743.183.353 / 021.337.23.54
 • Diploma emisa de ISOC, recunoscuta international

Early bird 15 octombrie 

275 euro/ persoana

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Public speaking masterclass

Abilitatile de Public speaking sunt fundamentale pentru a avea succes in plan profesional si in viata publica. De aceasta, Creative Business Management aduce, in premiera in Romania, un trainer international in domeniul discursului public, care va sustine un program intensiv de o zi. Cursul este realizat in parteneriat cu International School of Communication si respecta programa internationala a renumitei organizatii ai carei absolventi sunt ministrii si membri ai Casei Regale a Marii Britanii. 

Intr-o lume globala, a reusi sa comunici eficient poate deveni unul dintre atuurile profesionale care fac diferenta intre un job si o cariera. De aceea, trainingul sustinut de Paul Chequer vine in ajutorul celor care vor sa isi perfectioneze abilitatile de prezentare si sa depaseasca emotiile legate de acestea. 

Programul de training sustinut de ISOC ajuta cursantii sa aiba prezentari simple, clare si convingatoare, dar si sa le sustina eficient, indiferent de situatie.

CUI SE ADRESEAZA:

Cursul intensiv de o zi de Public Speaking se adreseaza celor ce au nevoie sa dobandeasca abilitatile de a vorbi in public:

 • Persoanele care detin pozitii de management sau middle management, directori executivi, diplomati, vedete sportive si persoane cu vizibilitate publica.
 • Reprezentantii companiilor si agentiilor pentru pregatirea pitch-urilor 
 • Consultantii in pregatirea prezentarilor tehnice
 • Purtatorii de cuvant in pregatirea conferintelor

CE OBTII DACA PARTICIPI:

Vei avea parte de o sesiune memorabila si motivanta in acelasi timp, in compania unui coach inspirational de public speaking. Iti vei construi prezenta, autoritatea si o noua abilitate: aceea de a captiva o audienta. 

Partea importanta: trainingul de prezentare sustinut de ISOC este creat riguros, bazandu-se pe perspective din psihologie, lingvistica, sociologie, fiziologie, retorica, teoria comunicarii si teatru, precum si din experienta practica. De aceea functioneaza atat de bine. Vei vedea, auzi si simti diferenta. 

Partea captivanta: trainingul de prezentare ISOC este in acelasi timp practic, inspirational si distractiv! Multi oameni considera vorbitul in public o provocare descurajanta. Din fericire, cursurile noastre sunt de fiecare data pline de zambete si voie buna, pentru ca, atunci cand suntem relaxati, cu totii invatam cel mai bine, iar atunci cand ne simtim increzatori realizam cele mai bune prezentari.

TEMELE SI METODOLOGIA: pilonii excelentei in public speaking

Coaching executiv pentru public speaking

Persoanele care detin pozitii de management sau middle management trebuie sa faca fata asteptarilor deosebit de exigente cand vine vorba de public speaking. Ei trebuie sa sustina prelegerile foarte clar, cu pasiune si eficient. De asemenea, ei ar trebui sa poata vorbi in locatii cu public numeros, cu solicitari speciale, dar si sa poata estima intrebarile dificile sau chiar ostile dupa discurs.

„Intelegem aceste nevoi pentru ca am monitorizat cu mare atentie sesiunile unul-la-unul de coaching cu  directori executivi, ministri, ambasadori, vedete sportive, membri ai Casei Regale si persoane cu mare vizibilitate publica. Trainerul nostru sustine programele de instruire la cel mai inalt nivel, astfel incat participarea la cursul sau produce rezultate pe termen lung in ceea ce priveste dobandirea competentelor de public speaking” ne asigura reprezentantii ISOC.

Trainerul Paul Chequer a livrat sesiuni private de coaching pentru toate tipurile de clienti situatii variate, cum ar fi:

 • Politicieni in pregatirea pentru alegeri
 • Companii in pregatirea pitch-urilor pentru capitalul de risc
 • Bankeri investitori in pregatirea prezentarilor tehnice
 • Ministrii
 • Celebritati si vedete sportive
 • Purtatori de cuvand in pregatirea conferintelor
 • Sesiuni de team-building pentru grupurile de consultanti

CE VEI INVATA:

La finalul trainingului de public speaking vei invata sa te vezi si sa te auzi exact asa cum te vad si te aud ceilalti. 

AGENDA 

In cadrul acestui curs de o zi, participantii vor putea:

 • Sa identifice problemele uzuale de comunicare ce ar putea sa diminueze impactul prezentarii
 • Sa dezvolte aptituinile pentru a raspunde intrebarilor
 • Sa invete ce comunica celorlalti prin limbajul non-verbal
 • Sa dezvolte aptituinile de ascultare activa si empatica fata de ceilalti 
 • Sa isi imbunatateasca abilitatea de a gestiona situatiile dificile
 • Sa trateze situatiile asertiv

Abilitatile de comunicare

Pe parcursul acestei sesiuni, participantii vor identifica punctele tari si pe cele slabe prin exercitii practice.

Barierele in comunicare

Dupa un studiu de caz aplicat in intregul grup, participantii vor lucra in grupuri mici pentru a discuta despre barierele in comunicare. De asemenea, cursantii vor lua parte la un exercitiu scurt care ii va ajuta sa isi dezvolte abilitatile de asculta activ.

Adresarea intrebarilor 

Aceasta sesiune va analiza abilitatile de adresare a intrebarilor (inclusiv intrebarile deschise, intrebarile inchise si cele de sondaj) prin intermediul lecturii si al unui pachet de exercitii.

Aptitudinile de ascultare 

Cursantii vor lucra asupra aptitudinilor de ascultare prin participarea la quizz-uri si prin exercitii de grup. 

Limbajul corpului

Participantii vor invata despre limbajul corpului si ce impact are acesta asupra modului in care ei comunica. 

Stiluri de comunicare

Aceasta activitate va permite cursantilor sa priveasca mai obiectiv avantajele si dezavantajele persoanelor care participa la o discutie in raport cu stilurile lor de comunicare..

Cadrul de referinta

Aceasta sesiune va explora cadrul nostru de referinta si presupunerile pe care le facem. De asemenea, participantii vor lua parte la o activitate care le va intari abilitatea lor de a vorbi mai usor despre concepte de comunicare.

Tehnicile pentru prezentarile la birou

In cadrul acestei sesiuni, toti cei prezenti vor invata despre cele doua elemente esentiale  ale unui mesaj de efect: pregatirea si livrarea. 

Asertivitatea

Cum ne vedem noi insine are un impact asupra modului in care interactionam cu ceilalti. Aceasta sesiune va investiga modalitatile prin care participantii isi pot imbunatatii imaginea proprie si prin aceasta cum sa abordeze situatiile dificile in maniera asertiva si pozitiva.

FORMATUL CURSULUI

Practic

Acest curs se concentrează pe notiuni imediat aplicabile in situatii reale, nu pe teorie. Trainerul va prezenta conceptele in mod clar, apoi se va concentra pe elementele practice. Materia este revizuita in mod constant si trainerii activeaza in aceasta industrie, asa ca toate notiunile prezentate vor fi de actualitate.

Activ

Predarea consta in prezentarea concisa a regulilor de bune practici si activitati de invatare interactive, ca workshopuri, jocuri de rol, analize de studii de caz, coaching, brainstorming si discutii de grup. Cursantii nu vor asista pasiv la predare.

Antrenant

Cursul este interesant, antrenant din punct de vedere intelectual si livrat intr-un mod relaxat si profesionist.

Inspirational

Toti trainerii ISOC sunt profesionisti in comunicare, cu cel putin 15 ani de experienta in domeniu, entuziasti, si cu totii vor sti sa va stimuleze creativitatea.

Individual

Cursul este livrat in format comunicativ, nu sub forma unei lectii clasice, predate din spatele unei catedre. Fiecare cursant se va bucura de atentia trainerului. Cursul ofera si oportunitati de networking si impartasirea propriilor experiente.

Important! Cursul este sustinut in limba engleza.


GARANTIA CALITATII

 

Despre ISOC

La cursurile ISOC  participa o mare varietate de cursanti, de la ofiteri de presa la prim-ministri. ISOC este detinuta si condusa de Pinnacle International, cea mai mare companie specializata de training în comunicare si PR din lume. Pe langa cursurile publice, ISOC organizeaza si cursuri private si personalizate, printre acestea numarandu-se traininguri de media interviewing si programe post-universitare pentru diverse domenii, care se întind pe mai multi ani. Sediul ISOC este situat în Londra, institutia avand si un centru de training în Dubai.

ISOC este acreditat de Consiliul de Acreditare Britanic – BAC, institutie a Guvernului Britanic responsabila cu acordarea de calificari companiilor de training. BAC realizeaza inspectii de calitate si audituri anual.

Certificarea CDP

ISOC este o companie de training pentru Dezvoltare Profesionala Continua – CDP. Toti cursantii care urmeaza un program CDP pot primi puncte CDP, în urma participarii la cursurile ISOC.


 PROGRAMUL de 5 zile se desfasoara in perioada 7-11 noiembrie:

  7 noiembrie   Public Speaking masterclass

  8 noiembrie   Strategic event management     

  9 noiembrie – Strategii avansate de PR si comunicare 

 10 noiembrie – Internal communications

 11 noiembrie – Content writing in digital si social media


COST: 375 euro de persoana /zi


Reduceri:

Early bird 15 octombrie 275 euro/ persoana/zi

Pachet 2 zile taxa este de 550 euro/ persoana

Pachet 3 zile taxa este de 825 euro/ persoana

Pachet 4 zile taxa este de 1100 euro/ persoana

Achitand prin intermediul cardului bancar poti alege optiunea de plata in 12 rate.

 Sunt incluse in acest cost:

 • Accesul la curs si la exercitiile si dezbaterile din cadrul acestuia,
 • Îndrumarea trainerului pe tot parcursul evenimentului,
 • Diploma de participare eliberata de ISOC
 • Gustarea de pranz si pauzele de cafea

 

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta la numerele de telefon 0743.183.353/ 021.337.23.54 sau prin email la cursuri@cbmanagement.ro sau cursuricbmanagement@gmail.com