ACREDITARE ECDL

Centrul CREATIVE BUSINESS MANAGEMENT este singurul Centru de Testare Acreditat ECDL - DIGITAL MARKETING

ECDL (European Computer Driving Licence) este cel mai răspândit program de certificare a competențelor digitale recunoscut la nivel internaţional în peste 100 de ţări și numără până în prezent peste 15 milioane de persoane înregistrate în program

În programul de certificare se pot înscrie toți cei care au absolvit cursurile de Marketing digital ale agenției, dar și profesioniști în domeniu care vor să obțină o certificare oficială. 

Avantajele detinerii unui permis ECDL

-      Permisul ECDL pentru Marketing digital oferă deţinătorului său o bază standard de cunoştinţe în domeniu pe care o poate exploata într-o carieră profesionala atât în România, cât și în strainatate, avand recunoastere internationala.

-       Permisul ECDL obţinut este valabil pe o perioadă nedeterminată, competenţele digitale fiind certificate pe viaţă.

-    Cei care detin deja o serie de inregistrare in programul ECDL își pot completa profilul de aptitudini IT cu această nouă competență fără a mai susține costurile pe care le presupune înscrierea în baza de date ECDL.

Testele de evaluare sunt susținute în limba engleză, dată fiind noutatea proiectului și globalizarea acestui domeniu.

Mai multe informatii despre acreditarea ECDL - AICI


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ACREDITARE ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari)

Cursurile Creative Business Management SRL sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscute de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Acest lucru permite cursantilor nostri sa faca dovada competentelor inscrise pe certificatul de absolvire atat in Romania cat si in tarile Uniunii Europene. Certificatele emise de ANC si eliberate de Creative Business Management sunt recunoscute in tarile membre U.E. si pot fi traduse si legalizate.

La ce te ajuta certificatul de absolvire?

Poti infiinta un PFA cu domeniul de activitate inscris pe diploma

Poti trece competentele inscrise pe certificat in incadrarea juridica in fisa de angajat (cartea de munca)

Poti deveni expert cheie pe unul din proiectele cu finantare europeana, pe domeniul inscris pe certificat

Care este procedura de emitere a certificatelor?

Certificatele se emit in urma sustinerii unui examen de absolvire in prezenta unei comisii formate din evaluatori desemnati de ANC. Examenul consta intr-un test grila din 10 intrebari si o proba practica. In general, proba practica consta in realizarea unui proiect in care cursantii fac dovada aplicarii notiunilor invatate la curs intr-un context practic. Nota afisata pe certificatul de absolvire este media notelor de la proba scrisa - test grila - si proba practica - proiect-.

In urma sustinerii examenului, cursantilor li se comunica nota si in cel mai scurt timp pot intra in posesia certificatului de absolvire.


Creative Business Management detine AUTORIZATIE pentru urmatoarele calificari:

- ORGANIZATOR DE TARGURI SI EXPOZITII - cod COR 243210 - curs Planificarea si organizarea evenimentelor

- OPERATOR IN FERME ECOLOGICE MIXTE - cod COR 314205 - cursuri: Agricultura ecologica, Apicultura ecologica

- COMPETENTE ANTREPRENORIALE - pachet 3 cursuri: Marketing digitalStrategii practice de PR si Vanzari;  curs Managementul fermei

- FLORAR DECORATOR - cod COR 611203 - pachet 2 cursuri: Decorator floral si Florist Junior