Cursurile Creative Business Management SRL sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscute de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Acest lucru permite cursantilor nostri sa faca dovada competentelor inscrise pe certificatul de absolvire atat in Romania cat si in tarile Uniunii Europene. Certificatele emise de ANC si eliberate de Creative Business Management sunt recunoscute in tarile membre U.E. si pot fi traduse si legalizate.

La ce te ajuta certificatul de absolvire?

Poti infiinta un PFA cu domeniul de activitate inscris pe diploma

Poti trece competentele inscrise pe certificat in incadrarea juridica in fisa de angajat (cartea de munca)

Poti deveni expert cheie pe unul din proiectele cu finantare europeana, pe domeniul inscris pe certificat

Care este procedura de emitere a certificatelor?

Certificatele se emit in urma sustinerii unui examen de absolvire in prezenta unei comisii formate din evaluatori desemnati de ANC. Examenul consta intr-un test grila din 10 intrebari si o proba practica. In general, proba practica consta in realizarea unui proiect in care cursantii fac dovada aplicarii notiunilor invatate la curs intr-un context practic. Nota afisata pe certificatul de absolvire este media notelor de la proba scrisa - test grila - si proba practica - proiect-.

In urma sustinerii examenului, cursantilor li se comunica nota si in cel mai scurt timp pot intra in posesia certificatului de absolvire.