1.700 lei
1.500 lei
1.700 lei
1.500 lei

Despre curs

Cursul de competențe digitale pentru adulţi este util pentru toate persoanele care vor să facă dovada cunoștințelor în domeniul tehnologiei. Cursul durează 24 de ore și se desfășoară pe parcursul a 4 săptămâni – 6 ore pe săptămână. 

ECDL START este o certificare a competenţelor digitale care se constituie din 4 module fixe separate ce acoperă competenţele şi ariile de cunoaştere IT cheie: Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text (WORD), Calcul tabelar (EXCEL). 

Aceste arii de cunoştinţe şi competenţe individuale formează împreună setul de competenţe şi cunoştinţe determinante pentru toată lumea, motiv pentru care sunt considerate esenţiale.

Pe lângă faptul că se constituie ca domenii cheie de certificare de sine stătătoare, aceste patru module conţin concepte şi competenţe importante care pot sta la baza competenţelor din mai multe domenii de activitate specializate.

La finalul fiecărui modul, participanţii vor susține un examen în vederea obținerii permisulului ECDL START.

Examenul pentru obținerea Permisului European de Conducere a Calculatorului se poate desfășura online sau offline, în funcție de opțiunea participanților şi de reglementările oficiale prinind situaţia epidemiologică. Testarea constă într-un test grilă, cu un număr diferit de întrebări și o durată de 45 de minute. Participantul trebuie să obțină un scor de minim 75% de răspunsuri corecte pentru a putea promova. În sprijinul elevilor care doresc să își verifice nivelul de cunoștințe și vor să se familiarizeze cu structura întrebărilor, Cursuri Creative oferă o simulare gratuită pentru fiecare examen

Pachetul de curs include: 

 • 4 module de curs intensiv online
 • seria de înscriere generală unică ECDL
 • eliberarea certificatului în format fizic și electronic
 • simulare online 4 module
 • taxă de examinare 4 module
 • manual pentru fiecare modul

Notă: Participantul este responsabil de licenţele aplicaţiilor Microsoft folosite pe laptopul propriu: WINDOWS 10 si OFFICE 2019. 

Cursul ECDL START  va fi programat în momentul în care se va forma o grupă minimă de persoane înscrise şi se va desfăşura săptămânal, sâmbăta, între orele 10:00 – 16:00. 

!!! În acest moment, cursul este programat în zilele: 14, 21, 28 mai, 4 iunie. 

Participanţi pot susține testarea ECDL și fără participarea la curs, achitând o taxă de 600 lei. Manualele ECDL se pot achiziţiona separat, la alegere, de pe site-ul ECDL, în acest caz. Taxa pentru examen include:

 • seria de înscriere generală unică ECDL
 • eliberarea certificatului în format electronic
 • simulare online 4 module
 • taxă de examinare 4 module

Taxa reexaminare: 85 lei/modul (în cazul în care nu se întruneşte punctajul minim se poate relua examenul de câte ori se doreşte, la cerere).

Taxa de urgenţă examen: 50 lei/modul – se poate da în maxim 3 zile de la plata şi trimitere documente necesare – se adaugă la taxa de examen în cazul în care se doreşte a se da examen fără a se aştepta grupă minimă de 3. 

Taxă permis printat: 60 lei

Taxă Urgență emitere Permis: 80 lei. Permisele solicitate în regim de urgenţă vor fi emise (şi trimise către Centrul de Testare prin poştă/curier rapid, dacă e cazul de permise emise inclusiv în format tipărit) în maxim 3 zile lucrătoare de la data solicitării. Se adaugă la taxa de examen în cazul în care se doreşte permisul în format electronic sau/şi tipărit urgent. 

**Candidaţii pot susţine testarea ECDL pentru oricâte şi orice module doresc. În acest caz vă rugăm să cereţi detalii la 0743 183 353 sau office@cursuri-creative.ro 

Avantaje
Economisește 200 lei
Urmatoarele sesiuni
Trainer
Acum poti face plata si in rate!

Plata cursului tău este flexibilă! Poți plăti un curs în 4, 8 sau 12 tranșe egale. Folosește un card de rate emis de una dintre băncile din România și alege opțiunea de rate care ți se potrivește. Finalizează înscrierea prin opțiunea Plata online cu card bancar și vei putea alege numărul de rate în care vrei să plătești cursul.

Poți obține o reducere 10% dacă:
 • Ai urmat un curs la noi
 • Cumperi un pachet de două cursuri
 • Un prieten se înscrie la recomandarea ta

Mă înscriu
Poți obține o reducere de 25% dacă:
 • Achiziționezi 5 cursuri
 • Înscrii un grup de 5 persoane la același curs

Mă înscriu
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu
Rezervă-ți un loc la curs prin apăsarea butonului de înscriere, prin e-mail la adresa: office@cursuri-creative.ro sau sunând la 0743.183.353.