{* *}

Antonio Zărnescu

Antonio este un Trainer şi un Vânzător autentic. Cunoştinţele şi tehnicile de vânzări prezentate în trainingurile lui sunt, în mare măsură, experienţe personale, rafinate creativ în timp, pentru a fi aduse la forma lor cât mai simplă, esenţială. Antonio crede în filonul nealterat al vânzării autentice, neşlefuite, pe care, ca un culegător de artă, îl caută şi îl provoacă în interacţiunile zilnice, pentru a extrage din el adevăruri originale şi tehnici capabile să inspire performanţă. Este un om curios, iar această stare de căutare îi oferă şansa ca fiecare training să fie o poveste unică, construită alături de cei care participă la ea, deschisă oricărui deznodământ. Antonio îşi leagă experienţa de Vânzător de primii paşi în viaţă, ca un bagaj fundamental, pe care l-a rafinat ulterior în cei peste 19 ani de performanţă în Vânzări, împletiţi cu 12 ani de activitate în recrutarea şi coordonarea de echipe comerciale şi de marketing. Cu mai bine de 12 ani în urmă, a început să le împărtăşească celorlalţi din expertiza sa, activând peste 5 ani ca trainer intern pentru companiile unde îşi desfăşura activitatea, urmaţi de alţi 7 ani de activitate ca trainer acreditat. În această ultimă postura, Antonio a dezvoltat şi livrat mai multe proiecte complexe de training aşa cum sunt şi “Vânzător sau Învins!” şi “De la Agora la Pitagora”, dedicate vânzărilor şi respectiv customer service-ului, pe care Antonio le propune tuturor celor care aleg să îşi dezvolte cariera alături de Creative Business Management.

Cursuri sustinute

Customer Service

Customer Service

  • Curs intensiv: 14 ore/weekend
  • Sfaturi personalizate în funcție de companie
  • Curs interactiv cu aplicații practice 
  • Cursul se programează in-house sau la formarea unei grupe minime. 
Pret de baza 850 lei
-150 lei Pret 700 lei
  • La reducere!
  • -150 lei
Live online
ÎNSCRIE-TE
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu