{* *}

Dragoş Laurenţiu Cojocaru

Experienţa în procese de supply-chain/logistica  de peste 20 ani, de 2 ani intrat în domeniul economiei sustenabile, cu certificări pe raportare non-financiara GRI , economie circulară, unde oferă consultanţă de specialitate. A participat la cursuri de perfecționare, și a susținut prezentări  la conferințe naționale.

Cursuri sustinute

Sustenabilitate pentru...

Sustenabilitate pentru companii

  • Curs intensiv: 12 ore/ week-end
  • Studii de caz și exemple locale 
  • Consultanță în redactarea proiectului de sustenabilitate 
Pret de baza 850 lei
-150 lei Pret 700 lei
  • La reducere!
  • -150 lei
Live online
ÎNSCRIE-TE
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu