{* *}

Ioana Ghiță

Ioana Ghiță este expert în achiziții publice cu o experiență de peste 10 ani în domeniul achizițiilor publice. Experiența sa în depunerea și contractarea serviciilor prin intermediului sistemului public de licitații este dobândită atât în instituții de stat cât și cele private. De-a lungul carierei sale, Ioana a format peste 1500 de cursanți, atât autorități contractante cât și operatori economici. De-a lungul timpului, a organizat toate etapele unui proces de achiziție publică pentru domenii diverese de activitate, de la instituții de învățământ până la achiziții finanțate din fonduri teritoriale transfrontaliere. În trainingurile susținute pentru operatorii economici, Ioana acționează ca un practician și consultant astfel încât raspunde tuturor intrebarilor legate de achizitii publice. “Experienta mea de lucru cu autoritățile contractante cât și cu operatorii economici este un atu în ceea ce privește organizarea, desfășurarea și ofertarea în cadrul proceselor de achizitie publică. Îmi place ceea ce fac si nu aș schimba cu nimic lucrul acesta!” spune Ioana. 

Cursuri sustinute

Achiziții publice SEAP...

Achiziții publice SEAP pentru ofertanți

  • 12 ore curs intensiv/ weekend
  • Practică pe platforma demo SEAP
  • O lună consultanță pe email 
  • Cursul se programează in-house sau la formarea unei grupe minime. 
Pret de baza 850 lei
-150 lei Pret 700 lei
  • -150 lei
Live online
ÎNSCRIE-TE
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu