{* *}

Constantin Dobrescu

Activitatea mea profesională din ultimii 20 de ani este legată exclusiv de sectorul apicol, iar experiența mea în acest domeniu este diversă si consistentă, fiind un cunoscător din interior al sectorului, în sensul ca am fost implicat de-a lungul anilor în producere de stupi si alte echipamente pentru apicultura, comerț en gross cu miere, comerț cu produse necesare apicultorilor, de la echipamente pana la consumabile specifice stupinei dar si cu tratamente pentru albine sau cu publicarea de literatura apicola. Experiența mea practica in stupina este legată de administrarea unei stupine cu extinderea maximă de 150 de stupi, am fost de asemenea implicat în experimente științifice in stupina proprie comandate de entități interesate de testarea unor tratamente pentru albine si mi-am adus aportul la autorizarea la nivel european a unui medicament pentru albine. Am fost organizatorul primului târg apicol din România. În calitate de membru în consiliul director al Federatiei ROMAPIS si de membru în consiliul de administrație al organizației europene BeeLife am cunoscut aspecte de natură a îmbunătăți activitatea si performanța apicola, am participat activ la acțiuni legate de legislație, măsuri de sprijin, organizare, formare profesională, cercetare științifică sau standardizare specifice apiculturii la ambele aceste niveluri.

Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu