1.200 lei
900 lei
1.200 lei
900 lei

Despre curs

Mentiune: Acest curs se susţine în momentul în care se formează o grupă minimă sau in house, la cerere.

În acest curs intensiv de 24 de ore vei învăța cum să creezi un site cu ajutorul unei teme de Wordpress, fără să investești sume importante de bani în procesul de creație și programare. Interfața ușor de administrat și resursele accesibile pe care WordPress le pune la dispoziția utilizatorilor săi face din această platformă un mijloc ideal prin care iți poți comunica ideile sau serviciile. Personalizează-ți experiența online cu ajutorul a peste 8000 de teme disponibile și începe o conversație cu publicul căruia vrei să îi împărtășești ideile tale. Acest curs te va ajuta să fii independent în construirea propriilor proiecte online, pe care le vei putea crea în ritmul tău, fără costuri ascunse de dezvoltare. 

De ce WordPress?

 • WordPress este cea mai utilizată platformă pentru construcția de site-uri web din întreaga lume, cu un număr fabulos de 75 milioane de site-uri.
 • 20% din site-urile la nivel global sunt construite în WordPress.
 • Este construită pentru o administrare ușoară, publicarea unui articol fiind un proces de câteva minute.
 • Conținutul publicat în Wordpress este mai bine indexat de Google decât cel din alte platforme.
 • 14 dintre cele mai puternice 100 de site-uri din lume sunt construite în WordPress.
 • Ai la dispoziție peste 8000 de teme pe care le poți implementa cu costuri reduse. 
 • Îți poți îmbunătăți site-ul prin adăugarea a peste 48.000 de noi funcționalități (plug-in-uri)

Metode de predare

Cursul este construit în proporție de 70% cu aplicații practice, folosind editorul vizual Elementor

La începutul cursului, fiecare participant va primi un domeniu și o temă prestabilită de trainer (4 pagini, 3 articole și 3 categorii de articole) pe care poate începe să construiască propriul site.  Pe parcursul celor trei zile de curs, participanții vor învăța cum să aleagă o temă, să construiască diverse categorii și cum să administreze postări cu ajutorul temelor de Wordpress. 

Pentru prezența la curs este necesar: laptop personal si mouse

La finalul cursului, participanții vor ști să : 

 • Instaleze o temă de Wordpress
 • Să administreze zona de administrare 
 • Să editeze conținutul unui site actual 

Fiecare grupa de curs va avea 6 persoane maxim

La finalul cursului participanții vor beneficia de:

 • Diplomă de participare
 • Suportul de curs
 • O listă cu resurse gratuite pentru grafică 
 • Evaluare de final: cursanții vor primi o temă de lucru prin care vor construi ei singuri un site pe o temă aleasă de trainer. Trainerul va discuta cu fiecare în parte pe marginea proiectului. 

ATENTIE!!! Participanţii la cursul de WordPress au la dispoziţie alte 3 cursuri live online pentru perfecţionare în domeniu:

1. Curs Optimizare WordPress - durată: o zi. Preţ grupă 1 - 2 persoane: 800 lei/persoană; grupă minim 3 persoane: 500 lei/persoană

 1. elemente de branding
 2. cpanel
 3. optimizare SEO
 4. pluginuri adiționale
 5. modalități de promovare

2. Curs Optimizare WordPress + Basic html - durată 2 zile. Preţ grupă 1 - 2 persoane: 1500 lei/persoană; grupă minim 3 persoane: 1000 lei/persoană

Pentru acest modul trebuie să aveti instalate următoarele: 

Dreamweaver- https://www.adobe.com/products/dreamweaver.html

Filezilla - https://filezilla-project.org/

Zi 1 Optimizare WordPress

 1. elemente de branding
 2. cpanel
 3. optimizare SEO
 4. pluginuri adiționale
 5. modalități de promovare

Zi 2 Basic html 

 1. basic html + elements + attributes
 2. cum modificăm un template deja existent de site/landing page
 3. cum facem un newsletter în html
 4. cum citim un cod de pe un site și cum știm să îl modificăm
 5. cum localizăm anumite fișiere într-un site

3. Curs Avansați WordPress - durată 3 zile. Preţ grupă 1 - 2 persoane: 1800 lei/persoană; grupă minim 3 persoane: 1400 lei/persoană

Se vor integra elemente de design, bazându-ne foarte mult pe ui, ux, design thinking, user research și apoi se vor implementa cu ajutorul WordPress ce s-a învățat. 

ZI 1 elemente de bază + începere wireframe

ZI 2 popularizare wireframe + web design

ZI 3 implementare webdesign

Aceste cursuri se susţin cu o grupă minimă de 4 persoane, la cerere. În momentul în care exista 4 persoane înscrise se programează cursul. 

Pasul 1

1. 1 alegere domeniu - BONUS: Branding - Noțiuni de bază

1. 2 alegere găzduire - BONUS: Diferențe server - cloud

1. 3 instalare WordPress

1. 4 setare coming soon page

Pasul 2

2. 1 înțelegere admin WordPress - BONUS: Zone de interes Admin

2. 2 creare stil grafic

Pasul 3

3. 1 WordPress: logare + adăugare utilizator nou - BONUS: Definire utilizatori

3. 2 căutare temă + instalare

3. 3 creare/editare pagini + umplere/actualizare de conținuT

3. 4 construcție header + footer

3. 5 dezvoltare secțiune blog + formare categorii

Pasul 4

4. 1 lansare site

Pasul 5

5. 1 trips & trickS

Grafică și web design 

Vreau să fac o schimbare grafică în site-ul sau materialele de prezentare ale firmei pentru care lucrez. Trebuie să angajez o firma pentru crearea unui site și nu știu ce să le cer. Aș vrea să știu cum trebuie să editez fotografii pentru rețele sociale. Nu știu să fac o postare nouă pe blog și totul pare complicat. 

Pentru problemele tale nu ai nevoie de un curs de trei zile, dar lucrul cu un specialist te va elibera de multe ore pierdute și frustrări acumulate. Împreună cu Raluca Costea, trainerul de grafică și webdesign vei putea rezolva cele mai mari dificultăți cu care te confrunți atunci când ai un site în Wordpress sau un proiect grafic în derulare.  

Costul modulului – 350 lei /2 ore de curs individual de grafică și webdesign 

Iniţiere în Wordpress

Cursul Iniţiere în Wordpress poate fi susţinut şi individual, unu la unu, live online, cu aceeaşi agendă şi o durată de 2 zile - 10 ore, live online. Preţ 1500 lei

În acest curs intensiv vei învăța cum să creezi un site cu ajutorul unei teme de Wordpress, fără să investești sume importante de bani în procesul de creație și programare. Interfața ușor de administrat și resursele accesibile pe care WordPress le pune la dispoziția utilizatorilor săi face din această platformă un mijloc ideal prin care iți poți comunica ideile sau serviciile. Personalizează-ți experiența online cu ajutorul a peste 8000 de teme disponibile și începe o conversație cu publicul căruia vrei să îi împărtășești ideile tale. Acest curs te va ajuta să fii independent în construirea propriilor proiecte online, pe care le vei putea crea în ritmul tău, fără costuri ascunse de dezvoltare. 

Pentru o sesiune individuala de Wordpress, cu durata de 2 ore, pretul este 350 lei. 

Trimite-ne solicitarea ta cu lucrurile pe care vrei să le înveți pe adresa cursuri@cbmanagement.ro și noi îți programăm întâlnirea cu trainerul în maxim 48 de ore. 

Avantaje
Durata curs: 24 ore
live online
Economisește 300 lei
E-book Gratuit
Ghid promovare afaceri mici
E-book Gratuit
Paşi creare magazin online
Ghid care te ajuta să faci primii paşi pentru crearea unui magazin online.
Urmatoarele sesiuni
Trainer
Acum poti face plata si in rate!

Plata cursului tău este flexibilă! Poți plăti un curs în 4, 8 sau 12 tranșe egale. Folosește un card de rate emis de una dintre băncile din România și alege opțiunea de rate care ți se potrivește. Finalizează înscrierea prin opțiunea Plata online cu card bancar și vei putea alege numărul de rate în care vrei să plătești cursul.

Poți obține o reducere 10% dacă:
 • Ai urmat un curs la noi
 • Cumperi un pachet de două cursuri
 • Un prieten se înscrie la recomandarea ta

Mă înscriu
Poți obține o reducere de 25% dacă:
 • Achiziționezi 5 cursuri
 • Înscrii un grup de 5 persoane la același curs

Mă înscriu

Articole Recomandate

Descoperă secretele marketingului digital intergenerațional și strategii pentru dezvoltarea unui brand de succes adaptat nevoilor variate ale consumatorilor. Află cum să îți adaptezi mesajele la schimbările dinamice ale pieței și să atragi o audiență diversă, valorificând cele mai recente tendințe și tehnici.
Descoperiți adevărul din spatele celor mai populare mituri din marketingul pe rețelele sociale în acest articol esențial. Experții noștri în marketing digital vă oferă sfaturi practice și strategii eficiente pentru a evita capcanele frecvente și pentru a maximiza succesul online. Aflați cum să alegeți platformele potrivite, importanța conținutului de calitate și echilibrul dintre creșterea organică și reclamele plătite. Transformați modul în care
Află strategiile esențiale pentru a-ți dezvolta și fideliza comunitatea pe platformele de socializare. Descoperă cum să creezi conținut captivant și să atragi urmăritori pe social media.
Rezervă-ți un loc la curs prin apăsarea butonului de înscriere, prin e-mail la adresa: office@cursuri-creative.ro sau sunând la 0743.183.353.