Planificarea si organizarea evenimentelor

Planificarea si organizarea evenimentelor

Informatii Curs

  • Sâmbătă, 21 noiembrie, 2020 - Duminică, 22 noiembrie, 2020
  • LIVE online  vezi harta
  • 780 lei (TVA zero) LIVE 600 lei

  • 10:00
  • 0743.183.353 / 021.337.23.54
  • CURS ACREDITAT ANC


PLANIFICAREA ŞI ORGANIZAREA EVENIMENTELOR

Intră în lumea organizatorilor de evenimente și află ce trebuie să faci pentru a deveni un profesionist în domeniu! 

Cursul de "Planificarea şi organizarea evenimentelor" este susţinut de lectorul Bianca Preda de 10 ani. În această perioadă, peste 700 de persoane au absolvit cu succes programul de training, cei mai multi dintre aceştia alegând o carieră de organizator de evenimente. Cursul de organizator de evenimente a depășit 70 de ediţii şi este singurul curs de pe piaţă care pune bazele teoretice şi practice ale domeniului, oferind în acelaşi timp o acreditare specifică, recunoscută la nivel naţional şi internaţional.

Cursul Planificarea și organizarea evenimentelor îți prezintă, pas cu pas, care sunt elementele principale în arhitectura evenimentelor de business și private.  
Vei învăța cum să creezi un concept de eveniment și ce trebuie să adaugi pentru a crea efectul wow pentru invitații tăi. Un profesionist cu experiență îți va prezenta modele de succes în organizarea de evenimente și te va ajuta să îți descoperi adevăratul potențial ca organizator de evenimente. 

CUI SE ADRESEAZĂ? 

Cursul de "Planificarea și organizarea evenimentelor" se adresează celor care doresc să își înceapă o carieră în event management, celor care vor să își dezvolte propria afacere în domeniu sau care au nevoie să organizeze evenimente pentru compania în care activează. 

OBIECTIVELE CURSULUI: 

•  Specializarea practică a cursanților în organizarea de evenimente și crearea unui concept al evenimentului cu impact real, adaptat la condițiile pieței și nevoile publicului țintă. 

• Cursul își propune să învețe participanții să mărească potențialul de promovare al fiecărui eveniment planificat, având la dispoziție cele mai noi tehnici de comunicare. 

STRUCTURA CURSULUI 

1. Ce este event managementul. O scurtă prezentare a tipurilor de evenimente. 

2. Tipuri de evenimente. Caracteristicile fiecărui eveniment în funcție de mediu, spațiu de organizare, mesaj sau tema evenimentului. 

3. Etapele evenimentului 

• Crearea conceptului evenimentului: Identificarea publicului țintă. Documentarea și analiza pieții (SWOT). Resurse de cercetare ante-eveniment. 

• Proiectarea evenimentului: Tema și obiectivele evenimentului. Realizarea bazelor de date cu invitați, potențiali parteneri, jurnaliști. Stabilirea locației, programului, materialelor de prezentare.

• Planificarea evenimentului: Contactarea sponsorilor și a partenerilor media. Redactarea și transmiterea invitațiilor. Realizarea materialelor publicitare pentru eveniment. Contactarea presei.

• Livrarea evenimentului: Desfășurarea propriu-zisă a evenimentului. Activități și responsabilități în timpul evenimentului. 

• Acțiuni post eveniment: Comunicarea post-eveniment. Monitorizarea de presă. Rapoartele sponsorilor și ale partenerilor media.

4. Elemente ale organizării de evenimente 

• Realizarea bugetului: Cheltuieli incluse în buget. 

• Stabilirea resurselor necesare: catering, grafica evenimentului, materiale de prezentare (ppt, pps, video), materiale promoționale și publicitare etc. 

• Parteneri media și sponsori: Realizarea pachetelor de sponsorizare. Negocierea cu sponsorii. Cum îți atragi partenerii media. 

5. Tehnici de promovare a evenimentului. Realizarea planului de comunicare: comunicare online, realizarea comunicatului de presă, interviuri/știri etc. 

6. Evaluarea evenimentului. Tehnici de evaluare în funcție de obiectivele setate. Care sunt instrumentele de evaluare ale unui eveniment. 

APLICAȚII PRACTICE 

Prezentarea unor studii de caz aplicate pe planurile de organizare ale unor evenimente.
Exerciții individuale sau de grup în vederea planificării unui eveniment. 

BENEFICII 

  Vei învăța cum să devii un bun manager de evenimente. 

•  Vei învăța cum să creezi un concept clar și o strategie funcțională pentru un eveniment.

•  Vei ști cum să realizezi organigrama unui eveniment și cum să îți organizezi echipa de management al evenimentului.

•  Vei învăța cum să formezi profilul participanților la eveniment și cum trebuie utilizată o analiză SWOT pentru definitivarea conceptului și identității evenimentului.

•  Vei ști cum să stabilești bugetul evenimentului în funcție de cheltuielile implicate și cum trebuie urmărit un cash-flow al evenimentului. •  Vei dobândi cunoștințe de evaluare a evenimentului pentru înregistrarea feedback-ului participanților și perfecționarea tehnicilor de organizare.•  Vei ști cum să gestionezi întreaga activitatea de event planning: coordonarea invitaților, contactarea sponsorilor și partenerilor media și gestionarea relației cu mass-media.•  Vei învăța cum să utilizezi tehnicile de promovare pentru mediatizarea evenimentului.

•  Vei afla cum să creezi un eveniment online pentru a mări vizibilitatea și notorietatea evenimentului fizic.


CURSUL este ACREDITAT ANC:

În urma susţinerii unui examen, cursanţii vor primi certificat de absolvire acreditat de ANC (AUTORITATEA NAŢIONALĂ DE CALIFICĂRI) pe calificarea "ORGANIZATOR DE TÂRGURI ŞI EXPOZIŢII", cod COR 243210. 

Nivelul studiilor obligatoriu pentru accesul la examenul de acreditare ANC este LICEAL, cu sau fara diploma de bacalaureat. 

Documentele necesare obligatorii pentru înscriere la examen sunt: copie buletin/ CI, copie certificat de naştere, copie diplomă de studii, copie certificat de căsătorie (dacă s-a schimbat numele).

Examenul se programează la aproximativ două săptămâni de la curs, de comun acord cu toţi participanţii la curs şi constă într-o probă scrisă de tip test grilă şi o probă practică: realizarea unui proiect individual pe baza cunoştinţelor acumulate la curs.

DURATA cursului este de 14 ore, sâmbăta şi duminica, în intervalul 10:00-17:00.

Costul formării este 780 lei (TVA  zero).

PARTICIPARE CURS TRANSMIS LIVE 600 LEI

Pret curs campanie CURSURI PLECATE IN VACANTA - 468 lei

Sunt incluse:

Accesul la curs și la exercițiile și dezbaterile din cadrul acestuia

- Îndrumarea trainerului pe tot parcursul evenimentului

- Suportul de curs și materialele aferente, în format electronic

- Diplomă de participare eliberată de Creative Business Management 

- Susţinerea examenului şi certificatul de absolvire ANC

- O sesiune de feedback de o oră, prin email sau Skype, opțională pentru fiecare cursant, în vederea aplicării tehnicilor învățare la curs și rezolvarea problemelor întâmpinate pe parcurs

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÎNSCRIERE LA CURS

Te poţi inscrie accesând butonul verde   ÎNSCRIE-TE!   din această pagină (dreapta sus), la telefon: 0743.183.353, sau prin e-mail la: cursuri@cbmanagement.ro sau cursuricbmanagement@gmail.com.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TESTIMONIALE

"Mi-a plăcut cursul de organizare de evenimente. Am învăţat multe despre cum să gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez şi mi-a fost mai simplu să îmi înţeleg clienţii. Este un curs la care merită să participi." Ioana Popescu

"Dragă Bianca, îţi mulţumesc pentru două zile inspirate şi educative. FelicităriMari Stoica

" Mulţumesc pentru informaţiile actuale şi foarte bine structurate. Ne-a plăcut şi interacţiunea echipei!" 

"Am fost surprinsă în mod plăcut de informaţiile practice furnizate în cadrul cursului, precum şi de numeroasele detalii din activitaţi concrete organizate de lector."

"Lectorul s-a ocupat de fiecare cursant în parte şi a răspuns întrebărilor noastre."

"Foarte, foarte interesant. Voi pleca foarte mulţumită de la acest curs. Mulţumesc pentru două zile valoroase!" Casiana Popa

"Iţi mulţumesc, dragă Bianca, pentru răbdare şi pentru exemplele personale care au făcut diferenţa în acest curs, lămurind pentru mine multe aspecte."Liliana Mosincat 

"Am avut multe de învăţat în aceste 2 zile de curs, lucruri pe care nu le ştiam şi îmi sunt foarte folositoare." Adrian Ungureanu

"Recomand cursul de organizarea evenimentelor tuturor celor care vor să cunoască etapele și tehnicile necesare în organizarea unui eveniment de succes, indiferent de tipologia acestuia. Informațiile foarte bine structurate, interactivitatea cu cei prezenți în sală și umorul Biancăi Preda au făcut cursul foarte interesant. În plus, exemplificările din viața cotidiană a unei agenții de PR cu experiență reprezintă nestemata pe care nu o poți găsi oriunde." Andreea Tălmăcel

                                                                                                                                                              © Bianca Preda – Iulie 2010

GHIDUL ORGANIZATORULUI DE EVENIMENTE. Norme de siguranta impotriva incendiilor.

Completeaza adresa de email si vei primi un link de descarcare a acestui Ebook gratuit


GHID de PROMOVARE ONLINE pentru AFACERI MICI

Acest ghid, realizat de trainerii Cursuri Creative, te va ajuta să descoperi în ce măsură grafica unui website, conținutul, strategia SEO și cea de email marketing, precum și platformele sociale îți pot crește semnificativ vizibilitatea, vânzările și te pot ajuta să fidelizezi clienții. Pe lângă un plan bine pus la punct, experții Cursuri Creative îți împărtășesc câteva secrete care te vor ajuta să-ți propulsezi afacerea în mediul online. Strategiile de marketing online sunt piatra de temelie a promovării, iar website-ul și blogul companiei reprezintă primii pași în stabilirea unei prezențe puternice pentru un business la început de drum. Cele două instrumente importante te ajută să-ți construiești credibilitatea și oferă clienților informații despre produsele și serviciile afacerii tale.