ORGANIZAREA EVENIMENTELOR - TIMIȘOARA

ORGANIZAREA EVENIMENTELOR - TIMIȘOARA

Informatii Curs

DESPRE CURS 

Cursul de "Planificarea și organizarea evenimentelor" este cel mai longeviv program de formare din domeniu. Cu peste 8 ani de experiență în livrarea acestui curs, trainerul Bianca Preda, surprinde aspectele esențiale în organizarea unui eveniment și le structurează într-o modalitate ușor de înțeles pentru cei care vor să devină organizatori de evenimente sau doresc să își îmbunătățească cunoștințele în domeniu. 

Pe parcursul celor două zile de curs se parcurg etepale evenimentului, realizându-se un tipar de organizare pe care oricine îl va putea personaliza ulterior în activitatea sa.

STRUCTURA CURSULUI 

1. Ce presupune coordonarea unui eveniment. O scurtă prezentare a rolului unui organizator în realizarea conceptului și desfășurarea evenimentului. 

2. Tipuri de evenimente. Caracteristicile fiecărui eveniment în funcție de mediu, spațiu de organizare, mesaj sau tema evenimentului. 

3. Etapele evenimentului 

• Crearea conceptului evenimentului: Identificarea publicului țintă și crearea temei care să îndeplinească așteptările cele mai înalte ale participanților.

•  Proiectarea evenimentului: Tema și obiectivele evenimentului. Realizarea bazelor de date cu invitați, potențiali parteneri, jurnaliști. Stabilirea locației, programului, materialelor de prezentare.

• Planificarea evenimentului: Contactarea sponsorilor și a partenerilor media. Redactarea și transmiterea invitațiilor. Realizarea materialelor publicitare pentru eveniment. Contactarea presei.

• Livrarea evenimentului: Desfășurarea propriu-zisă a evenimentului.  Activități și responsabilități în timpul evenimentului. 

• Acțiuni post eveniment: Comunicarea post-eveniment. Monitorizarea de presă.  Rapoartele sponsorilor și ale partenerilor media. 

4. Elemente ale organizării de evenimente 

• Realizarea bugetului: Cheltuieli incluse în buget. 

• Stabilirea resurselor necesare: catering, grafica evenimentului, materiale de prezentare (ppt, pps, video), materiale promoționale și publicitare etc. 

• Realizarea pachetelor de sponsorizare. Negocierea cu sponsorii. 

5. Tehnici de promovare a evenimentului. Realizarea planului de comunicare: comunicare online, realizarea comunicatului de presă, interviuri/știri etc. 

6. Evaluarea evenimentului. Tehnici de evaluare în funcție de obiectivele setate. Care sunt instrumentele de evaluare ale unui eveniment. 

CURSUL este ACREDITAT ANC:

În urma susţinerii unui examen, cursanţii vor primi certificat de absolvire acreditat de ANC (AUTORITATEA NAŢIONALĂ DE CALIFICĂRI) pe calificarea "ORGANIZATOR DE TÂRGURI ŞI EXPOZIŢII", cod COR 243210. 

Nivelul studiilor obligatoriu pentru accesul la examenul de acreditare ANC este LICEAL, cu sau fara diploma de bacalaureat. 

Documentele necesare obligatorii pentru inscriere la examen sunt: copie buletin/ CI, copie certificat de nastere, copie diploma de studii, copie certificat de casatorie (daca s-a schimbat numele).

Costul formării este 600 lei (TVA inclus) şi cuprinde:

Accesul la curs și la exercițiile și dezbaterile din cadrul acestuia

- Îndrumarea trainerului pe tot parcursul evenimentului

- Suportul de curs și materialele aferente, în format electronic

- Diplomă de participare eliberată de Creative Business Management 

- Susţinerea examenului şi certificatul de absolvire ANC

ÎNSCRIERE LA CURS


Te poti înscrie accesând butonul verde   INSCRIE-TE!   din această pagină (dreapta sus) sau la telefon: 0743.183.353 și prin e-mail la: cursuri@cbmanagement.ro sau cursuricbmanagement@gmail.com.

Cursul poate fi plătit integral sau în rate, prin carduri specifice, emise de băncile din România. Pentru a plăti în rate, selectează această opțiune din modulul de plată online. 


Vezi prezentarea integrală a cursului pe https://cursuri-creative.ro/curs/planificarea-si-organizarea-evenimentelor