GRATUIT! Ghid de promovare online pentru afaceri mici

GRATUIT! Ghid de promovare online pentru afaceri mici

Informatii Curs

  • Gratuit

PENTRU DESCARCARE GRATUITA ACCESATI BUTONUL DE DEASUPRA:  E-book (nou) 

.............................................................................................................................................

Indiferent de situatie, business-ul tau trebuie sa continue! Daca esti la inceput de drum in antreprenoriat sau intentionezi sa iti deschizi o afacere, Ghidul de promovare online pentru afaceri mici te va ajuta sa intelegi ce inseamna o strategie de promovare online si care sunt mijloacele pe care trebuie sa le utilizezi pentru a-ti creste afacerea. 

Acest Ebook contine sfaturi de la 5 dintre profesionistii care ajuta, zilnic, sute de afaceri mici sa creasca inteligent. Ei te vor indruma in procesul de a intelege mediul online si sa iei decizii eficiente pentru a nu consuma inutil bugetele de promovare. 

Structura Ebook-ului :

Capitolul 1 Cum trebuie să arate site-ul tău? Procesul de selecție devine mai simplu dacă este respectată psihologia culorilor în funcție de profilul afacerii. 

Raluca Costea, trainerul cursului de Initiere in Wordpress, te invata cum sa alegi identitatea site-ului tau pentru a-ti pune in valoare ideile si produsele. 

Capitolul 2  Ce spui clienților despre tine? Creează conținut de calitate. Este important să scrii frecvent articole pe blogul tău sau să postezi pe pagina ta business de pe platformele de social media. 

Trainerul cursului de Copywriting și Content Writing, Cătălin Ionașcu, oferă câteva metode rapide de evaluare a conținutului pe care l-ai scris deja, modalități de îmbunătățire a stilului, precum și reguli care să te ajute să scrii content relevant și semnificativ pentru publicul tău țintă.


Capitolul 3 Câștigă lupta pentru primele poziții în Google. Creează o strategie SEO! Pentru aceasta nu este necesar să investești sume foarte mari, ci doar să urmezi câteva indicații gratuite de optimizare a conținutului.

Catalin Ionașcu îți oferă sfaturi pentru a scrie texte originale, care să respecte regulile de indexare ale motorului de căutare Google. 

Capitolul 4 Fă rețelele sociale să lucreze pentru tine! Folosește eficient Facebook, LinkedIn, Youtube, Instagram și Google My Business. 

Fiecare dintre rețelele sociale are o comunitate la care trebuie să ajungi. Ionuț Condruz, trainerul cursului de Marketing Digital îți spune cum trebuie să postezi pe Facebook, Google MyBusiness, LinkeIn, Youtube și Instagram pentru ca oamenii care te urmăresc să se transforme în clienți. 

Captolul 5 Trenduri social media care te ajută să-ți optimizezi strategiile de promovare. Lucrul cu micro-influencerii, storyurile și conținutul video te vor ajuta să îți crești brandul. 

Pe lângă pagina de business pe care o creezi pentru afacerea proaspăt lansată, trainerul cursului de Social Media Optimization, Alexandra Lovin, recomandă să creezi și această pagină pentru fani, pentru ca publicul tău să interacționeze direct cu persoana din spatele business-ului

Capitolul 6 Păstrează legătura cu clienții tăi. Reguli de email marketing pentru afacerea ta. Comunică direct cu clienții tăi și setează campanii de fidelizare care să vândă.    

Newsletterul nu este printre cele mai populare modalități de comunicare, dar absența lui va duce la scăderea numărului de clienți fideli.  În această secțiune vei afla cum să folosești newsletter-ul ca o modalitate de a-ți îmbunătăți relația cu cititorul sau clientul tău. 

Capitolul 7 Influencer marketing. Cum alegi influencer-ul potrivit pentru business-ul tău. O strategie reușită pentru atragerea noilor clienți este aceea de a-ți asocia brand-ul pe platformele sociale cu unul sau mai mulți influenceri din domeniul în care activezi. 

Poate fi atrăgător să-ți  fie prezentat brand-ul pe o pagină de Instagram cu un milion de followeri, dar când vine vorba de vânzări, loialitatea și implicarea publicului este mult mai importantă. Bianca Preda, trainerul cursului de Strategii Practice de PR  îți explica algoritmul de a alege un influencer și de a comunica eficient cu acesta. 

Descarca acest Ebook si fa primul pas in a deveni propriul strateg online al afacerii tale. Dacă informația prezentată este suficientă pentru tine, ne bucurăm că am putut să-ți oferim în câteva pagini, detalii esențiale pentru a începe promovarea pe cont propriu. 

Pentru mai multe informații și articole despre trendurile online, urmărește blog-ul nostru și paginile de Facebook și LinkedIn  ale Cursuri Creative. 

Nu uita, educația este un mod de viață!  #neverstoplearning


Cum descarci ghidul? 

- dai clic pe E-book(nou) - se afla  in stanga sus, langa Descriere noua, imediat sub foto

- dupa ce ai intrat in E-book dai clic pe DESCARCA ACUM

- vei putea descarca ghidul  dupa ce ne lasi numele si adresa de e-mail

- in cazul in care nu reusiti va rugam sa ne contactati la: 0743183353 sau la cursuri@cbmanagement.ro Ghid de promovare online pentru afaceri mici

Esti la inceput de drum cu afacerea ta si vrei sa stii care sunt cele mai sigure investitii in promovarea online? 5 traineri specializati in cresterea business-urilor mici iti dau sfaturile de care ai nevoie pentru a obtine rezultate rapide in vanzari. Descarca Ebook-ul si obtine informatiile care te vor ajuta sa faci o strategie de promovare in mediul online.