Cursuri de agricultura ecologica in Constanta si Bucuresti

Doua noi sesiuni de cursuri de agricultura ecologica se deschid in luna octombrie. In perioada 11-14 octombrie cursul se sustine in Constanta, la sediul Camerei de Comert si Agricultura, iar in perioada 18-21 octombrie la Bucuresti, la sediul agentiei Creative Business Management. Persoanele interesate in a obtine diploma de agricultor ecologic se pot inscrie saptamana viitoare la numarul de telefon 0743.183.353, pentru a putea participa la singurul curs de acest tip din Romania.

Prima sesiune de curs va avea loc intre 11 si 14 octombrie si este organizata in colaborare cu Camera de Comert si Agricultura Constanta. La acest curs vor participa atat fermieri din judetul Constanta si din judetele invecinate cat si persoane interesate de inceperea unei afaceri in agricultura ecologica. Trainingul este adaptat temelor propuse de  fiecare cursant, in functie de tipul de ferma sau de cultura pe care o detine. In acest fel, fiecare participant va obtine un model de bune practici in agricultura ecologica in domeniul in care activeaza, prin discutiile cu lectorii si studiile de caz prezentate.

A doua sesiune de curs va avea loc la Bucuresti, in perioada 18-21 octombrie, la sediul agentiei Creative Business Management. Structura cursului va fi de patru zile si include o vizita intr-una din fermele ecologice din jurul Bucurestiului.

Costul formarii este de 800 de lei si include trei zile de training si vizita intr-o ferma ecologica. La finalul cursului, participantii vor primi un certificat de absolvire autorizat de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale cu certificarea „operator in ferme ecologice mixte”.

Pentru mai multe detalii legate de tematica si desfasurarea cursului accesati https://cursuri-creative.ro/curs/curs-de-agricultura-ecologica

Inscrierile se fac la numarul de telefon 0743.183.353 sau pe adresa office@cbmanagement.ro .Comments

Log in or register to post comments
Cursuri Recomandate