Noi cursuri de agricultura vor fi lansate in cadrul INDAGRA

Persoanele interesate sa se perfectioneze in domeniul agriculturii pot afla mai multe detalii despre cursurile organizate de Creative Business Management in acest domeniu, in cadrul celui mai mare targ de profil din Romania. Agentia noastra va participa in perioada 29 octombrie-2 noiembrie 2014 la Indagra, cu un stand aflat in pavilionul C1.
Reprezentantii Creative vor fi prezenti in la targ pentru a promova programul cursurilor de agricultura si pentru a lansa noile programe de formare pentru fermieri. In aceasta toamna, Creative lanseaza doua noi cursuri dedicate femierilor care vor sa devina manageri de ferma. Noile programe vor fi prezentate la standul agentiei , unde se vor putea face si inscrieri pentru urmatoarele cursuri.
In cadrul Indagra, echipa Creative va lansa si programul de cursuri de agricultura in tara. Acesta va include sesiuni in judetele Alba, Vaslui, Cluj si Timisoara. Vizitatorii interesati vor putea afla mai multe informatii despre datele la care sunt organizate si temele cursurilor.
La Indagra 2014 sunt asteptate sa participe aproximativ 400 de companii din agricultura si peste 60.000 de vizitatori interesati de domeniu. Pe langa ofertele de utilaje, servicii si materii prime, vitatorii pot participa la o serie de conferinte pe teme de actualitate.
Pentru cei interesati de oportunitatile oferite de Creative Business Management in cadrul Indagra, va stam la dispozitie cu mai multe detalii la adresa de email office@cbmanagement.ro

Comments

Log in or register to post comments
Cursuri Recomandate