7 platforme AI care generează prezentări digitale personalizate în doar 60 de secunde
Știai că acum îți poți transforma ideile în prezentări digitale profesionale în 60 de secunde? Grație platformelor care integrează tehnologia AI, crearea de prezentări digitale cu un aspect profesional pentru domenii variate - de la educație și marketing, până la antreprenoriat - devine rapidă și eficientă. Pentru a te ajuta să economisești și mai mult timp, specialiștii cursului Competențe Digitale au analizat și selectat platformele AI cele mai eficiente și intuitive dedicate creării de prezentări digitale:
1. Decktopus AI
Decktopus este o platformă care simplifică crearea de prezentări digitale. Oferă șabloane personalizabile, care se adaptează automat la conținutul introdus, economisind timp prețios în organizarea și cosmetizarea slide-urilor. Platforma îți permite să adaugi text, imagini și elemente interactive, iar AI-ul sugerează optimizări de design și structură, pentru a maximiza impactul prezentării. Decktopus este accesibil și eficient, ideal pentru angajați, studenți sau antreprenori, fără a avea nevoie de competențe de design grafic.
2. PopAI
PopAI automatizează crearea designului și a conținutului prezentării, prin generarea de slide-uri personalizate care se potrivesc perfect temei alese. Prin simpla introducere a temei prezentării, PopAI poate sugera layout-uri adecvate, selecta paleta de culori potrivită și recomanda imagini relevante. De asemenea, oferă sugestii de text bazate pe cele mai recente cercetări din domeniul respectiv. Acest proces inteligent ajută la crearea rapidă a prezentărilor captivante, reducând semnificativ timpul necesar pentru cercetare și design. Mai mult, platforma permite ajustări și personalizări fine, asigurându-te că rezultatul este așa cum îți dorești.
3. Beautiful.ai
Beautiful.ai permite utilizatorilor să se concentreze pe mesajul pe care doresc să-l transmită, în timp ce se ocupă de aspectele estetice ale prezentării. Utilizatorii își pot selecta modelul de slide-uri dintr-o multitudine de șabloane, iar platforma ajustează automat layout-ul și alinierea elementelor pentru a asigura coerență și impact vizual maxim în doar câteva secunde. Această platformă reduce semnificativ timpul necesar pentru finisarea unei prezentări, eliminând timpul pierdut cu alinierea manuală și designul grafic.
4. Simplified
Simplified este foarte apreciat pentru crearea prezentărilor, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-și transforma ideile în materiale vizuale interesante. Acest tool nu doar simplifică procesul de design, economisind ore întregi de muncă, dar oferă și flexibilitatea de a personaliza prezentările pentru a se potrivi perfect cu orice necesitate și stil. Cu o varietate de șabloane profesionale, suport pentru multiple limbi și funcții avansate de colaborare, Simplified încurajează creativitatea și eficiența.
5. Tome
Tome este o platformă ce utilizează inteligența artificială pentru crearea rapidă de prezentări atractive, cu efort minim. Cu funcționalități care includ ajustarea tonului textului, generarea de imagini, căutarea de referințe online și transformarea paginilor în experiențe interactive, Tome facilitează comunicarea ideilor în mod eficient și vizual. Oferă integrări cu instrumente precum Figma și YouTube, susținând crearea de conținut dinamic și adaptabil pentru orice dispozitiv.
6. SlidesAI
Vești bune pentru utilizatorii Google Workspace! Recent, a fost introdus SlidesAI, un add-on pentru Google Slides, disponibil în browser și pe dispozitive mobile Android și iOS. Acest instrument utilizează inteligența artificială pentru a automatiza crearea de texte și titluri atrăgătoare, îmbunătățirea designului slide-urilor, și adăugarea de imagini adecvate temei prezentării. SlidesAI transformă Google Slides într-o platformă mai puternică, permițându-ți să creezi rapid prezentări profesionale și atractive vizual, oriunde te-ai afla.
7. Gamma
Gamma transformă rapid textul în prezentări, documente sau pagini web interactive, fără a fi nevoie de formatare manuală. O funcție foarte apreciată este restilizarea rapidă a conținutului pentru a se potrivi oricărui brand sau temă, împreună cu capacitatea de a integra elemente multimedia, cum ar fi GIF-uri, videoclipuri, diagrame și site-uri web, făcând prezentările mai dinamice și interactive. Ratingul mare al acesteia este dat de faptul că transformă ideile în prezentări captivante cu efort minim din partea utilizatorilor.
Cu ajutorul inteligenței artificiale, procesul îndelungat de creare a prezentărilor digitale devine mai rapid și mai intuitiv, asigurând optimizarea mesajului, dar și aspectul estetic. Folosirea acestor instrumente în crearea prezentărilor nu este doar o alegere pentru economisirea resurselor, ci și un pas către prezentări atractive, care comunică clar și convingător mesajele dorite. Vrei să îți dezvolți Competențele Digitale și să obții o certificare recunoscută la nivel internațional? Înscrie-te la cursurile noastre pe care le poți urma online, de oriunde te-ai afla.

Comments

Log in or register to post comments
Cursuri Recomandate
Curs Competențe digitale

Competențe digitale

  • 18 ore curs intensiv
  • Aplicații practice 
  • Certificat MMSS si MECTS - Competenţe digitale
  • Certificat ECDL la cerere
  • eligibil START-UP NATION/ FEMEIA MANAGER/ DIGITALIZARE IMM
  • pachet COMPETENŢE DIGITALE + ANTREPRENORIAT - 1200 lei 
Pret 890 lei
ÎNSCRIE-TE
Curs ECDL PROFIL BAC

ECDL PROFIL BAC

  • Diplomă echivalent BAC
  • Program flexibil
  • Acces la inregistrare curs 
  • Examene (fără curs) la cerere
Pret 2000 lei
ÎNSCRIE-TE