Am lansat primul ebook practic de PR

Primul ghid practic de scriere si comunicare in relatii publice vine sub forma a 50 de reguli pe care orice persoana ar trebui sa le urmeze pentru a evita greselile frecvente in comunicarea cu clientii, jurnalistii sau bloggerii. Ghidul „50 de REGULI SIMPLE in PR” este realizat de trainerul Bianca Preda si este structurat in trei capitole, fiecare cuprinzand un alt set de reguli. 

Ebook-ul poate fi descarcat gratuit de pe pagina cursului Strategii practice de PR”.

Intr-o abordare informala a domeniului, Bianca Preda ancoreaza principiile sale de lucru intr-un ghid care se vrea a fi un punct de plecare pentru cei care vor sa comunice mai bine.

 “Documentul nu este o carte sau un curs. Nu se doreste a fi un set de principii pentru atingerea succesului in comunicare si nici o referinta bibliografica. Ghidul este o concluzie a celor 13 ani de practica in PR, in care am interactionat cu foarte multi aspiranti la o cariera in acest domeniu. Subiectele sunt pe cat de frecvente, pe atat de actuale, iar ordinea in care au fost enumerate are ca scop punerea in context a unor procese firesti in PR. Imi doresc ca cei care citesc acest ghid sa gaseasca o latura amuzanta si umana a PR-ului, fara de care nimeni nu poate supravietui in acest domeniu”, spune Bianca Preda.

Bianca activeaza ca specialist in comunicare in cadrul agentiei noastre si este lector al cursului de “Strategii practice de PR”. De-a lungul carierei sale de lector a format sute de cursanti in domeniul comunicarii de business si a comunicarii strategice. Principiile acestui ghid fac parte din notiunile pe care autorul le detaliaza in cadrul cursului si completeaza in mod natural informatiile predate in cele doua zile de training intensiv in PR. O noua editie a cursului de PR se desfasoara in perioada 10 – 11 februarie 2018.

“De 14 ani lucrez cu oameni si strategii de PR, cu echipe de creatie si clienti care au obiective si principii de lucru diferite. In toata aceasta lume de nisipuri miscatoare, sunt cateva ancore pe care este bine sa le arunci atunci cand vrei sa tii drumul drept in PR mai mult de un an sau doi. Principiile sunt cele care ne tin sa nu deraiem de la drum si sa fim consecventi unui scop care sa ne serveasca cu folos clientii si sa aduca rezultate”, mai spune Bianca Preda in introducerea ghidului.

Ghidul „50 de REGULI SIMPLE in PR care te vor ajuta sa depasesti situatiile dificile” poate fi descarcat gratuit accesand pagina cursului “Strategii practice de PR”, sectiunea Ebook.

Comments

Log in or register to post comments
Cursuri Recomandate
Workshop Copywriting & Content Writing Intensiv

Workshop Copywriting

  • Curs intensiv: 12 ore/ week-end
  • 70% aplicații practice
  • Reduceri preferențiale la instrumente de publicare
  • Cursul se programează la formarea unei grupe minime. 
Pret 700 lei
ÎNSCRIE-TE
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu