{* *}
850 lei
700 lei
850 lei
700 lei

Despre curs

Te-ai întrebat de ce unele afaceri se dezvoltă și prosperă, iar altele se închid după scurt timp de la înființare? Mediul competitiv în care dorim să dezvoltăm afacerea este o provocare pentru cei mai mulți antreprenori aflați la început de drum. O idee de afaceri poate fi de succes doar în condițiile în care știm cum să o aplicăm, cunoaștem riscurile aplicării ei și controlăm mediul în care o vom dezvolta. Antreprenoriatul este o știință care are nevoie de reguli. Te invităm să participi la cursul de antreprenoriat creativ, care îți va oferi posibilitatea de a controla tot procesul, de la idee la implementare, al unei afaceri. Cursul are o durată de 40 de ore și este acreditat ANC. La final vei putea obține, în urma unui examen, o diplomă de “Competențe antreprenoriale”, cu care vei face dovada studiilor în domeniu și vei putea aplica pentru diverse finanțări naționale sau europene.

Cursul este predat live online și se susține în weekend, între orele 10:00 – 16:00.

De ce ai nevoie de un curs de antreprenoriat? 

 • Pentru a ști să îți pui în valoare ideile și să comunici avantajele 
 • Pentru că taxele și legislația sunt factori care îți pot afecta profitul viitoare afaceri, dacă nu știi care sunt regulile pe care trebuie să le aplici 
 • Pentru că ideea cea mai bună din lume, nu poate genera profit dacă oamenii nu o cunosc. La acest curs vei învăța cum să construiești o campanie de promovare a afacerii 
 • Pentru că vei învăța diferența între o afacere și un brand și vei putea alege ce îți dorești să construiești 
 • Vei afla informații utile despre cum să construiești un plan de afaceri, evaluând riscurile, oportunitățile și bugetul de care ai nevoie pentru a începe 
 • Vei putea evita capcanele subiectivismului în afaceri. Cercetarea de piață este utilă în orice domeniu și vei putea evita să lansezi o afacere fără să știi dacă există cerere pentru produsele tale.

Pe durata cursului vei afla care sunt pașii pentru începerea unei afaceri. Cu exemple practice, din activitatea sa antreprenorială de 17 ani, trainerul Bianca Preda te va ajuta să înțelegi care sunt metodele creative prin care te poți diferenția de concurență și să crești un brand care să îți reprezinte valorile personale și să creeze schimbare în jurul său.

!!! În acest moment, cursul este programat în zilele:  

28 - 29 ianuarie

sau

25 - 26 februarie

sau

25 - 26 martie

Cursul este predat live online și se susține în weekend, între orele 10:00 – 16:00.

!!! În acest moment, cursul este programat în zilele:  

28 - 29 ianuarie

sau

25 - 26 februarie

sau

25 - 26 martie

Agenda curs

 • Cum încep o afacere? Cercetarea nevoilor pieței, concurență, setarea diferențiatorilor competitivi ai business-ului. 
 • Cercetarea de piață. Cum știu dacă există cerere pentru afacerea mea?
 • Crearea unui brand. Resurse necesare pentru crearea identității de brand: ce este manualul de brand, materiale de prezentare pentru afacerea mea (site, broșuri, prezentări). 
 • Elaborarea unui plan de afaceri pe termen mediu și lung. 
 • Contabilitate și legislație pentru antreprenori. Care sunt resursele de care trebuie să dispună un antreprenor pentru a-și desfășura activitatea în condițiile legii.
 • Resurse umane pentru antreprenori. Cum atragem personal calificat și cum creăm un mediu de lucru atractiv pentru angajați.
 • Promovarea afacerii. Planul de marketing al afacerii și strategia de comunicare.

ACREDITARE ANC pentru domeniul "Competențe antreprenoriale"

În urma participării la cursul de marketing digital, toți participanții sunt invitați să susțină, gratuit, examenul pentru obținerea unui certificat de absolvire acreditat de Ministerul Educației pentru domeniul COMPETENŢE ANTREPRENORIALE, durata 40 ore. 

Examenul constă într-o proba scrisă, de tip test grilă, și o proba practică: prezentarea unui proiect individual pe baza cunoștințelor acumulate la curs.

Nivelul studiilor obligatoriu pentru accesul la examenul de acreditare ANC este învățământ general obligatoriu (zece clase).

Documentele necesare obligatorii pentru înscriere la examen sunt: 

 • copie buletin/ CI, 
 • copie certificat de naştere, 
 • copie ultima diplomă de studii, 
 • copie certificat de căsătorie (dacă s-a schimbat numele).

Examenul se programează în funcție de persoanele înscrise, cu o grupă de minim 7 participanți. 

Avantaje
Durata curs: 40 ore
Live online
ANC
Economisește 150 lei
Urmatoarele sesiuni
Trainer
Acum poti face plata si in rate!

Plata cursului tău este flexibilă! Poți plăti un curs în 4, 8 sau 12 tranșe egale. Folosește un card de rate emis de una dintre băncile din România și alege opțiunea de rate care ți se potrivește. Finalizează înscrierea prin opțiunea Plata online cu card bancar și vei putea alege numărul de rate în care vrei să plătești cursul.

Poți obține o reducere 10% dacă:
 • Ai urmat un curs la noi
 • Cumperi un pachet de două cursuri
 • Un prieten se înscrie la recomandarea ta

Mă înscriu
Poți obține o reducere de 25% dacă:
 • Achiziționezi 5 cursuri
 • Înscrii un grup de 5 persoane la același curs

Mă înscriu

Articole Recomandate

NLP înseamnă programare neurolingvistică, o denumire ce nu ne este familiară și uneori ne sperie. De aceea, mulți dintre noi atunci când auzim despre ideea de a participa la un curs de NLP, la care te poți înscrie aici, ne gândim că s-ar putea să obținem informații greu de procesat uneori. De aceea, ezităm, neștiind că NLP este o știință cu reguli clare, cât se poate de precisă și mai ales care are aplicabilitate imediat.
SEAP înseamnă pentru mulți doar „deschiderea” către o platformă de licitație publică. În realitate, nu cunosc nimic mai mult, știind doar că este una dintre condițiile la care trebuie să aplici ori de câte ori îți dorești să vinzi ceva, adresându-te unei instituții publice. De aceea, în acest articol, vom urmări 5 lucruri importante pe care trebuie să le știi atunci când vorbim despre SEAP.
Informațiile din Ebook-ul gratuit te vor ajuta să iei decizii mai bune în ceea ce privește construcția unui site cu vânzare și să poți crea un buget eficient. La finalul ghidului găsești un model de lucru, pe baza căruia poți construi un brief pe care să îl trimiți agențiilor cu care vrei să lucrezi. 
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu
Rezervă-ți un loc la curs prin apăsarea butonului de înscriere, prin e-mail la adresa: office@cursuri-creative.ro sau sunând la 0743.183.353.