Lansam un nou program de training pentru fermieri

In data de 2 martie lansam, un nou program de curs pentru fermieri. Trainingul sustinut de specialisti  ofera informatiile esentiale, necesare activitatii performante in agricultura. Timp de 4 zile, in cadrul cursuluiManagementul fermei participantii vor invata despre modul in care pot face un plan de afaceri, despre organizarea activitatilor fermei si marketingul produselor agricole.

"Cursul ”Managementul fermei” este lansat dupa o experienta de 4 ani in organizarea de cursuri in agricultura. In acesti ani am invatat de la cei peste 600 de cursanti care sunt problemele cele mai dificile in agricultura si care sunt nevoile lor de formare. Ne dorim ca acest curs sa raspunda, in mare parte, intrebarilor despre organizarea activitatilor in ferma si sa ii ajute pe cei aflati la inceput de drum sa gaseasca oportunitati viabile de finantare si vanzare a produselor", a declarat Beatrice Pandea.

Acest program este dedicat atat fermierilor cu exploatatii de dimensiuni mari care doresc sa eficientizeze activitatea, cat si proprietarilor de ferme mici care vor sa creasca printr-un plan de afaceri finantat din fonduri europene.

”Fermierii care conduc ferme profitabile stiu ca succesul activitatii agricole tine, de cele mai multe ori, de planificare si finantare. Ei stiu mai bine ca oricine ca, spre deosebire de alte meserii, a fi sef de ferma nu este o activitate cu program definit. Seful de ferma este inainte de toate o vocatie, pe care multi fermieri o transmit catre generatiile urmatoare”, a adaugat Beatrice Pandea.

Programul este structurat in patru zile de curs, in care participantii vor invata cum sa isi extinda business-ul si sa isi maximizeze profitul. Programa trainingului cuprinde: planul de afaceri al fermei, activitatea de productie vegetala a fermei, activitate de producere animala in ferma zootehnica si marketingul si vanzarea produselor agricole.

Prima parte a acestui program este sustinuta de lectorul Violeta Rusu, cu o experienta de peste 10 ani in project management pentru obtinerea finantarilor din fonduri europene in domeniul agriculturii. Lectorul va impartasi participantilor la curs notiunile cele mai importante in vederea stabilirii unui plan de afaceri pe termen lung cu rezultate eficiente.

Cea de a doua zi de curs este sustinuta de lectorul Maria Toader, profesor in cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti – Facultatea de Agricultura. Cu o expertiza vasta in domeniu ea le va oferi cursantilor notiunile teoretice si cele mai bune practici verificate din activitatea de productie vegetala a fermei.

Programul complet cuprinde si un curs de o zi despre activitatea de productie animala in ferma zootehnica. Cursantii vor dobandi notiuni teoretice despre organizarea, comercializarea si valorificarea produselor, predate de lectorul Viorica Boboc.

Ultima zi de training este dedicata marketingului si tehnicilor de vanzare a produselor agricole, in care participantii vor afla care sunt etapele esentiale in valorificarea produselor agricole si ce instrumente pot folosi pentru a crea o strategie puternica de promovare si vanzare. Cursul este sustinut de Bianca Preda, redactor sef al revistei Eco-Ferma – singura revista de agricultura ecologica, fost jurnalist cu o bogata experienta in activitatea de PR si consultant de imagine in proiecte de dezvoltare in  agricultura. De peste 12 ani coordoneaza si implementeaza strategii de promovare pentru companii din domeniul agricol. Experienta sa in promovarea agriculturii este dobandita prin participarea la evenimente interne si international de profil.

Cursul este organizat in Bucuresti, iar doritorii isi pot rezerva locul prin apel telefonic numarul 0743.183.353, pe email la cursuri@cbmanagement.ro sau pe pagina cursului.  

Comments

Log in or register to post comments
Cursuri Recomandate