Centrul CREATIVE BUSINESS MANAGEMENT este Centru de Testare Acreditat ECDL Digital Marketing

ECDL (European Computer Driving Licence) este cel mai răspândit program de certificare a competențelor digitale recunoscut la nivel internaţional în peste 100 de ţări și numără până în prezent peste 15 milioane de persoane înregistrate în program

Testele de evaluare sunt susținute în limba engleză, dată fiind noutatea proiectului și globalizarea acestui domeniu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Avantajele detinerii unui permis ECDL

-      Permisul ECDL pentru Marketing digital oferă deţinătorului său o bază standard de cunoştinţe în domeniu pe care o poate exploata într-o carieră profesionala atât în România, cât și în strainatate, avand recunoastere internationala.

-       Permisul ECDL obţinut este valabil pe o perioadă nedeterminată, competenţele digitale fiind certificate pe viaţă.

-    Cei care detin deja o serie de inregistrare in programul ECDL își pot completa profilul de aptitudini IT cu această nouă competență fără a mai susține costurile pe care le presupune înscrierea în baza de date ECDL.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cine poate participa la examen?

La examenele ECDL poate participa ORICINE, indiferent de vârstă și pregătire.

1.   Persoanele care nu au niciun fel de pregatire in domeniu se pot inscrie la examen dacă participă in prealabil la cursul de Marketing digital susținut de agenție. Cursanții vor putea aprofunda împreună cu trainerul programa ECDL și vor avea la dispoziție o simulare de test la finalul cursului.

2.  Specialiștii în marketing digital care doresc să își certifice competențele se pot prezenta la examen fără să urmeze programa predată în sală de trainerii Creative Business Management. Agentia pune la dispoziție acestora posibilitatea de a rula o simulare ECDL, iar ECDL ROMANIA pune la dispoziție acestora manualul de Digital Marketing.

Atenție! Manualul de Marketing Digital și testarea sunt în limba engleză.


Cum se desfășoară testarea?

Pentru a putea deveni posesor al unui certificat ECDL în marketing digital este necesară înscrierea pe site-ul www.ecdl.ro și alegerea Centrului de Evaluare. O dată ales Centrul de Evaluare este necesară contactarea centrului la adresa cursuri@cbmanagement.ro pentru a vă exprima disponibilitatea de a participa in vederea alocarii unei serii de inscriere si stabilirea datei de examinare.

Testarea se va face în cadrul Centrului de Testare din Calea Șerban Vodă nr. 44, sector 4, București, la o data pe care o vom stabili de comun acord.

Testul durează 45 de minute și se face online prin rularea unui număr de 38-39 întrebări de tip: grilă, hotspot, drag&drop. Punctajul necesar pentru promovare este de 75% și va fi afișat pe loc.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

COSTURI DE TESTARE ECDL:

1.  Inregistrarea candidaților în baza de date ECDL se face în baza unei serii unice de înregistrare pe care utilizatorul o va obține cand participă prima dată la un test din portofoliul ECDL. Inregistrarea persoanei în programul ECDL este valabilă pe perioadă nedeterminată.

-Costul pentru achiziția seriei unice este de 178,5 lei.

-Pentru elevi, studenți, pensionari si șomeri taxa este de 148,75 lei.

-Persoanele deja înscrise în programul ECDL dupa septembrie 2013 nu mai achită acest cost. Cei înscriși înainte de septembrie 2013 vor achita costul de mai sus. 

2.  Pentru fiecare examen dat în cadrul centrului, participanții vor achita o taxă de 25 de lei. Taxa este valabilă și în cazul in care candidatul nu a promovat examenul și trebuie sa îl repete.

3.  Dupa absolvirea examenului ECDL, candidatul va achita 25 de lei pentru emiterea permisului. Emiterea permiselor ECDL se face in aproximativ 15 zile de le absolvirea examenului și pot fi ridicate de la sediul centrului în care au dat examenul sau prin curier cu confirmare de primire, cu plata la destinatar.

Participanții pot plăti taxa de examinare o dată cu achitarea cursului sau separat, în momentul programării la examen. Costul total pentru un absolvent care se înscrie pentru prima dată în baza de date ECDL diferă in funcție de tipul de serie de înscriere.

COSTURI OPȚIONALE

1.    In sprijinul persoanelor care doresc sa aprofundeze materia de studiu în limba engleză, ECDL a pregătit un manual ECDL de Digital Marketing. Acesta este realizat în conformitate cu programa analitică în vigoare aferentă acestui modul și este disponibil în format electronic, doar în limba engleză. Prețul manualului este de 30 de lei. Achiziționarea acestuia nu este obligatorie, informațiile din manual fiind susținute și de lector în sala de curs.

2.   Pentru candidații ECDL care doresc sa își testeze înainte de examen cunoștințele este disponibilă și o simulare ECDL Digital Marketing. Simularea este online, disponibilă doar în limba engleză, conține 66 de întrebări si costă 8 lei. Achiziționarea acesteia nu este obligatorie pentru candidat.

Notă: Toate prețurile includ TVA.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Date de Contact Centru de Testare Acreditat ECDL

Telefon: 0743183353

e-mail: cursuri@cbmanagement.ro; cursuricbmanagement@gmail.com