Povestile fermierilor care cultiva ecologic sunt promovate de agentia Creative Business Management

Agentia noastra de training recompenseaza curajul fermierilor de a dezvolta proiecte ecologice. Povestile lor de succes vor fi promovate in Ebook-ul dedicat agriculturii ecologice, care va fi lansat in vara acestui an.

Fermierii care si-au propus sa activeze in agricultura ecologica sunt incurajati sa ne trimita cateva randuri despre activitatea lor. Noi ii vom ajuta sa impartaseasca povestea lor cu cei interesati de acest domeniu si cu posibilii clienti, prin promovarea Ebook-ului in mediul online. Acest proiect vine ca o recunoastere a muncii lor si a curajului de a se aventura intr-un domeniu nou.

”Ne dorim ca acest demers sa incurajeze oamenii sa creada in produsele ecologice romanesti. Stim ca o poveste poate convinge mai mult decat un anunt, iar acest catalog va fi dedicat celor care vor sa stie cata munca este in spatele unui cofraj de oua ecologice sau al unui borcan cu miere, spune Bianca Preda – business manager al agentiei Creative Business Management.

Proiectul este sustinut de revista de agricultura ecologica – ECO Ferma, singura revista online gratuita de alimentatie si sanatate in agricultura, care de-a lungul celor 4 ani de existenta a promovat fermierii care au facut conversia ecologic.

”Pe cei mai multi dintre agricultorii care au facut conversia la ecologic i-am intalnit in cadrul cursului acreditat Operatori in ferme ecologice mixte. Povestile lor trebuie sa ajunga in atentia celor interesati pentru a avea confirmarea ca se poate face agricultura ecologica in Romania. Intr-adevar, din discutiile purtate cu ei efortul este mare si munca este multa, dar toti sunt pasionati si fac ceea ce le place. Am avut placerea de a cunoastem oameni care au renuntat la functii importante din multinationale pentru a lucra pamantul si pentru a se bucura de roadele lui”, adauga Bianca Preda.

Din datele agentiei noastre, pana in prezent peste 600 de fermieri au obtinut certificatul acreditat de absolvire a programului de perfectionare Operator in ferme ecologice mixte. Participantii la cursurile de agricultura ecologica au dezvoltat atat culturi leguminoase, cat si livezi, culturi de lavanda, de trandafir de dulceata, culturi de plante aromatice, culturi de cereale si de fructe de padure. O parte dintre povestile lor se vor regasi in Ebook-ul dedicat agriculturii ecologice.

Fermierii care doresc ca povestea lor sa apara in revista Eco Ferma pot trimite cateva randuri cu parcursul lor in acest domeniu la adresa de email office@cbmanagement.ro

Comments

Log in or register to post comments
Cursuri Recomandate