660 lei
500 lei
660 lei
500 lei

Despre curs

Acest curs nu este despre mediul de afaceri ci este despre tine, despre persoana care are sau face parte dintr-o afacere, despre persoana care dorește să își construiască o carieră și să fie un profesionist mai bun. Este despre a-ți crește nivelul de conștientizare, despre a dezvolta o gândire complexă și a acționa în permanență cu focus pe rezultate. NLP pentru afaceri și carieră este totodată despre a împărtăși aceleași valori, secretul echipelor competitive pe termen lung, despre cum să devii mai bun, să evoluezi cu integritate și responsabilitate, și cum să fii în controlul modului în care acționezi. 

Orice profesionist utilizează tehnicile NLP întrucât acestea sunt unelte rapide și practice pentru a produce rezultate. Cursul NLP pentru afaceri și carieră se adresează tuturor celor care doresc să aibă o performanță mai bună în carieră, aceasta constituind piatra de temelie a productivității și succesului unei afaceri.

Totodată, instrumentele din Programarea Neuro Lingvistică conduc la dezvoltarea abilităților profesioniștilor, astfel fiind pregătiți să opereze în multe domenii deosebit de relevante în mediul de afaceri, de exemplu negocieri persuasive și vânzări de succes. Alte arii în care aplicabilitatea NLP-ului are o influență deosebită sunt îmbunătățirea comunicării la nivel subtil cu orice persoană, stabilirea și realizarea obiectivelor, gândirea inovatoare și o mai bună înțelegere a nevoilor și motivațiilor clienților.

NLP este, de asemenea, conceput ca un mijloc de deblocare a potențialului personal. Realizează acest lucru depășind blocajele mentale - cum ar fi frica de eșec - oferind încredere pentru a elimina deciziile care te-ar limita în mod normal. Creează o „plasă de siguranță” care îți va permite să fii performant, realizând mai mult decât credeai că ești capabil.

Dacă ești curios sa afli cum funcționează NLP pentru tine, acest curs introductiv te va ajuta să descoperi principiile sale. Cunoștințele dobandite te vor ajuta să comunici eficient și să acționezi pentru atingerea obiectivelor tale, indiferent dacă ești angajat sau antreprenor.

Pe tot parcursul cursului participanții vor avea acces la:

 • Informații personalizate pentru tipul afacerii și domeniul specific de activitate 
 • Răspunsuri adaptate mediului de business din care fac parte 
 • Networking cu alți participanți, cu provocări similare 

La finalului cursului participanții vor primi:

 • Un material pdf cu tehnicile învățate la curs 
 • O întâlnire de follow-up cu întrebări și răspunsuri 
 • Diplomă de participare

Program 10:00 - 15:00

 1. Ce este NLP-ul 
 2. Cum te susține NLP-ul în afaceri
 3. În ce domenii poți aplica NLP 
 4. Modelul de comunicare NLP - baza tuturor proceselor și tehnicilor din NLP
 5. Legea Cauză > Efect
 6. Ce este Rapport-ul 
 7. Strategii
 8. Descoperirea strategiei de cumpărare 
 9. Utilizarea limbajului conștient
 10. Metaprograme - și utilizarea acestora
 11. Limbajul abstract și cel de detaliu 
 12. Cum adresezi întrebări care te conduc spre rezultatele dorite 
 13. Cum îți poți îmbunătăți calitatea comunicării cu colegii și clienții 
 14. Care sunt cele 5 principii pentru succes 
 15. Bonus: introducere în valori +  cum să îți descoperi valorile în carieră

Acest curs este pentru tine dacă: 

 • Vrei să fii un profesionist de succes indiferent de domeniul în care lucrezi și operezi în calitate de manager, team leader, agent vânzări sau ai un rol care implică comunicare zilnică cu alte persoane 
 • Vrei să cunoști tehnici etice de vânzare și influență
 • Vrei să afli cum poți să descoperi strategiile prin care persoanele cu care colaborezi iau decizii
 • Vrei să ai o comunicare eficientă cu fiecare dintre clienții și colegii tăi 
 • Vrei să identifici sau înlături deciziile care te limitează în obținerea rezultatelor pe care le dorești cu adevărat 

La finalul cursului: 

 • vei ști ce este NLP-ul și cum poți utiliza tehnicile în viața profesională însă și în cea personală astfel încât să ai rezultate mai bune
 • vei învața cum sa creezi rapport astfel încât să te poți conecta instant cu orice persoană 
 • vei ști cum să acționezi în permanență într-o stare plină de resurse 
 • vei fi mai conștient de limbajul folosit și cum acesta îți influențează rezultatele 
 • vei învăța cum poți folosi NLP în vânzări astfel încât să închizi mai multe vânzări și să gestionezi cu succes obiecțiile clienților
 • vei ști cum să descoperi strategiile de cumpărare astfel încât să le poți aplica în procesul de vânzări 
 • vei gândi mai creativ, orientat pe soluții 
 • îți vei însuși noi tehnici de comunicare, astfel încât să îți înțelegi mai bine clienții și colegii 
 • vei fi conștient de deciziile limitative care stau în calea atingerii rezultatelor dorite 
 • vei obține o nouă perspectivă asupra propriilor rezultate și vei fi mândru că le-ai atins

Cursuri Creative ţi-a pregătit un cadou de Paşte:

5 LOCURI GRATUITE la cursul NLP pentru AFACERI şi CARIERĂ din 8 mai.

Condiţii de participare: 

- pentru confirmarea participării trimite un email la adresa office@cursuri-creative.ro, cu textul: VREAU SĂ PARTICIP LA CURSUL NLP DIN 8 MAI, împreună cu datele de contact: nume, telefon şi adresa email, până pe 25 aprilie;

- cele 5 locuri gratuite vor fi ocupate în ordinea înscrierii; 

- vei primi un mail de confirmare înscriere până pe 30 aprilie. 

Detalii şi înscrieri: 0743 183 353; office@cursuri-creative.ro.

Avantaje
Durata curs: 5 ore
Live online
Economisește 160 lei
Urmatoarele sesiuni
Trainer
Acum poti face plata si in rate!

Plata cursului tău este flexibilă! Poți plăti un curs în 4, 8 sau 12 tranșe egale. Folosește un card de rate emis de una dintre băncile din România și alege opțiunea de rate care ți se potrivește. Finalizează înscrierea prin opțiunea Plata online cu card bancar și vei putea alege numărul de rate în care vrei să plătești cursul.

Poți obține o reducere 10% dacă:
 • Ai urmat un curs la noi
 • Cumperi un pachet de două cursuri
 • Un prieten se înscrie la recomandarea ta

Mă înscriu
Poți obține o reducere de 25% dacă:
 • Achiziționezi 5 cursuri
 • Înscrii un grup de 5 persoane la același curs

Mă înscriu

Articole Recomandate

NLP înseamnă programare neurolingvistică, o denumire ce nu ne este familiară și uneori ne sperie. De aceea, mulți dintre noi atunci când auzim despre ideea de a participa la un curs de NLP, la care te poți înscrie aici, ne gândim că s-ar putea să obținem informații greu de procesat uneori. De aceea, ezităm, neștiind că NLP este o știință cu reguli clare, cât se poate de precisă și mai ales care are aplicabilitate imediat.
SEAP înseamnă pentru mulți doar „deschiderea” către o platformă de licitație publică. În realitate, nu cunosc nimic mai mult, știind doar că este una dintre condițiile la care trebuie să aplici ori de câte ori îți dorești să vinzi ceva, adresându-te unei instituții publice. De aceea, în acest articol, vom urmări 5 lucruri importante pe care trebuie să le știi atunci când vorbim despre SEAP.
Informațiile din Ebook-ul gratuit te vor ajuta să iei decizii mai bune în ceea ce privește construcția unui site cu vânzare și să poți crea un buget eficient. La finalul ghidului găsești un model de lucru, pe baza căruia poți construi un brief pe care să îl trimiți agențiilor cu care vrei să lucrezi. 
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu
Rezervă-ți un loc la curs prin apăsarea butonului de înscriere, prin e-mail la adresa: office@cursuri-creative.ro sau sunând la 0743.183.353.