Workshop Arta oferirii cadourilor

Workshop Arta oferirii cadourilor

Informatii Curs

 • Magazinul Azay, Bd. Unirii 2  vezi harta
 • 0743.183.353 / 021.337.23.54
 • 200 lei + TVA/ persoana

ARTA DE A DARUI CADOURI MEMORABILE 

Curtoazia si politetea au fost mereu sprijinite de cateva mesagere care si-au aratat importanta de la prima aparitie. Cadourile sau micile daruri oferite cu discretie pot avea o importanta vitala pentru o relatie de afaceri sau chiar de prietenie. Ele sunt percepute ca semne ale prieteniei, respectului, educatiei si nobletii sufletesti. Daca vom fi atenti la modul in care le oferim vom putea fi recunoscuti ca Maestri in Arta oferirii cadourilor memorabile.

Eticheta ne sugereaza ca darurile puncteaza cu eleganta legaturile apropiate intre oameni si intretin relatiile de prietenie. Ele pot netezi asperitatile si creeaza un cadru placut de comunicare. Un cadou ales cu atentie poate aduce o valoare inestimabila atat in mediile private, cat si in cele de afaceri. Arta de a oferi cadouri este exersata de persoanele care doresc sa creeze o relatie de respect in raport cu partenerii din mediul social si diplomatic.

Un workshop care sa exploreze pana in cele mai mici detalii modalitatile de alegere, ambalare, trimitere sau  gestionare a cadourilor este o premiera in Romania. Intr-un demers care doreste sa completeze informatiile despre eticheta si protocol in afaceri, workshop-ul va oferi detalii despre uzantele diplomatice sau cele institutionale, elementele de insotire ale unui cadou si modalitatile de personalizare ale acestora.

Fie ca ai in grija lista de cadouri a companiei, esti specialist in comunicare, manager de resurse umane sau antreprenor, acest workshop este creat pentru tine.

Daca iti doresti o rafinare a propriilor gusturi sau doar sa petreci patru ore in compania celor mai elegante, spectaculoase si creative cadouri pe care le poti oferi, trainerul Cristina Turnagiu Dragna te asteapta intr-o lume a etichetei autentice si a bunului gust. 

In spatiul elegant oferit de magazinul Azay - Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei vom calatori prin lumea rafinata a cadourilor si vom aprofunda cele mai eficiente strategii in alegerea cadourilor fascinante.

Vom afla de la gazdele noastre: 

 • Cui si de ce facem cadouri
 • Ce tip de cadouri putem oferi in functie de statutul persoanei care primeste cadoul
 • Care este contextul in care putem oferi cadouri
 • Cum primim cadourile
 • Cum stabilim valoarea unui cadou
 • Cum transformam un cadou intr-un dar memorabil
 • Cele mai eficiete ajutoare in arta oferirii cadoului perfect: marcile elegantei si marcile puterii
 • Cum ar trebui sa arate un cadou care sa atraga atentia in mod pozitiv

Agenda workshop-ului:

 • Despre fascinatia cadourilor. De ce facem cadouri. Cand nu ar trebui sa facem cadouri. Cui oferim cadouri.
 • Ce cadou sa alegem. Valoarea si valorile cadourilor.
 • Ambalajul si elementele de insotire. Personalizarea cadourilor. Listele de cadouri. Trimiterea cadourilor.
 • Despre FLORI, Primirea cadourilor, Cand returnam un cadou.
 • Specialistii cadourilor. Eticheta cadourilor corporate. Protocolul cadourilor in cadru oficial si diplomatic.

DURATA CURS: 2 ore, intre 19.00 - 21.00. 

Participa la primul workshop dedicat Artei oferirii cadourilor si toti te vor admira pentru atentia, grija, creativitatea si inspiratia ta in alegerea celor mai potrivite daruri. Si, cine stie… poate “Oferirea de cadouri memorabile” va deveni o pasiune sau o noua preocupare pentru tine.

Locatie: Magazinul Azay - Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei - Bulevardul Unirii nr.2  

Cost de participare : 200 lei + TVA / persoana

Reduceri : GRATUIT pentru participantii la cursul Eticheta si protocol in afaceri!

Vezi AICI alte reduceri de care poți beneficia. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INSCRIERE LA CURS

Te poti inscrie accesand butonul verde   INSCRIE-TE!   din aceasta pagina (dreapta sus), la telefon: 0743.183.353, sau prin e-mail la: cursuri@cbmanagement.ro sau cursuricbmanagement@gmail.com.


                                                                                                                                                       @Cristina Dragna - 2018