O grupa de viitori decoratori florali intra in atelierul Flori de lux in luna aprilie

O noua grupa de participanti la cursul de “Decorator floral – Hobby si arta“ va intra in atelierul de pregatire al Floridelux.ro incepand cu data de 27 aprilie 2018. Programul se va desfasura pe o durata de 3 saptamani, in doua module a cate trei zile. Timp de 32 de ore, participantii la curs vor afla notiunile introductive despre floristica, iar la finalul cursului vor putea face un aranjament floral profesionist.

Cea de-a doua sesiune a cursului urmareste sa puna bazele unui program avansat de specializare in floristica. Absolventii modulului de hobby vor putea sa isi continue perfectionarea prin alte 3 module de pregatire avansata si numeroase workshop-uri de specializare.  

Noua grupa isi va incepe activitatea in atelier pe data de 27 aprilie alaturi de trainerul Ani Chira, un specialist cu peste 10 ani de experienta in domeniul floristicii. Ea ii va indruma pe participanti in procesul de invatare, fiecare notiune teoretica fiind dublata de exercitii practice in atelier. Participantii la curs vor avea oportunitatea de a lucra cu materiale de calitate, oferite de Floridelux.ro si vor putea vedea care este ritmul de lucru dintr-un atelier cu volume de vanzari foarte mari. Alaturi de trainerul Ani Chira, proprietarii cele mai mari florarii online din Romania vor fi prezenti pentru a impartasi din experienta lor cu cei prezenti.

Cursul Decorator floral - hobby si arta va deschide apetitul pentru creativitate iar participantii invata sa combine texturi si culori diverse, sa decoreze spatiile interioare intr-un mod estetic si special, punandu-si propria amprenta in fiecare aranjament floral sau buchet. Pentru noi este foarte important sa descoperim impreuna talentul si creativitatea caracteristice fiecaruia si sa le punem perfect in valoare cu tehnici florale aplicate corect” spune Ani Chira, trainerul cursului.

Pretul unui curs este de 1600 de lei, cu posibilitatea de a fi achitat in rate. Persoanele care urmeaza si modulul urmator de specializare, „Florist junior vor putea sustine examenul pentru obtinerea certificatului de absolvire acreditat de Ministerul Educatiei pentru Florar Decorator  COD COR 611203, conform programului de perfectionare.

Detalii despre curs si modalitati de inscriere pot fi obtinute la organizatorului cursului, Creative Business Management la numarul de telefon 0743183353 sau pe email la cursuri@cbmanagement.ro

Comments

Log in or register to post comments
Cursuri Recomandate
Decorator floral - Hobby & Arta

Decorator floral

  • Curs intensiv: 20 ore/ week-end
  • Live online sau în atelierele Floridelux.ro
  • Florile și uneltele incluse
  • Diplomă recunoscută AFFIR 
  • Cursul se programează la formarea unei grupe minime. 
Pret 1225 lei
ÎNSCRIE-TE
Curs Florist specialist

Florist Specialist

  • Curs acreditat: 64 ore/ 4 weekend-uri
  • Live online sau în atelier
  • Florile și uneltele incluse
  • Sfaturi de business de la fondatorii Floridelux.ro
Pret 3000 lei
ÎNSCRIE-TE