Campaniile de comunicare online ale Yahoo si IBM, explicate de expertul care a lucrat la implementarea lor

Desirée Banugo, unul dintre expertii in social media care a lucrat in campaniile de marketing ale Yahoo si IBM, va veni la Bucuresti, pe 10 iunie, pentru a sustine primul curs avansat de Content writing in digital si social media. Expertul va fi prezent la Bucuresti, la invitatia agentiei de training Creative Business Management, in cadrul celei de-a patra editie a programului avansat de comunicare derulat in parteneriat cu International School of Communication.

In cadrul cursului, Desirée va aborda strategic temele actuale precum crearea de comunitati care sa genereze engagement sau employer branding-ul in social media. Trainerul va prezenta exemple de campanii in social media la implementarea carora a contribuit in numeroase organizatii internationale precum Yahoo, IBM sau Vodafone. Desirée Banugo este un activist neobosit al constructiilor strategice in social media si promoveaza o abordare echilibrata a discursului online in obtinerea de rezultate eficiente pe termen lung.

”Cea mai buna strategie de social media este cea care se incadreaza in strategia generala de business. Punctul de plecare al unei strategii in social media este raspunsul la intrebarea: cu ce scop a fost creat contul? Fie ca este pentru a distribui stirile companiei, pentru a genera vanzari sau pentru a implica colaboratorii, cumparatorii si urmaritorii”, spune Desirée Banugo.

Desirée preda cursul de Content writing in digital si social media in hub-urile de training ale International School of Communication din Dubai si Londra. In cadrul trainingului de la Bucuresti, sunt asteptati comunicatori si marketeri care isi doresc sa inteleaga mai bine mecanismul de comunicare in social media si cum sa isi adapteze tonul discursului public.

Pana pe 1 iunie, participantii pot beneficia de un early bird de  275 de euro pentru o zi de training intensiv cu expertul britanic. La finalul cursului acestia vor beneficia de o diploma de participare emisa de institutia britanica International School of Communication si vor avea la dispozitie toate materialele de curs semnate de trainer.

Inscrierile la curs se pot face pe site-ul agentiei noastre, pe adresa de email cusuri@cbmanagement.ro sau la numarul de telefon 0743.183.353.  

Comments

Log in or register to post comments