5 solutii pentru a evita refuzurile clientilor

Care este primul motiv care iti vine in minte atunci cand vrei sa refuzi o oferta venita din partea unei firme? Banii, timpul sau lipsa unei nevoi urgente sunt cele mai des intalnite motive de refuz, spun consultantii in vanzari. Tot ei au descoperit, insa si modul in care poti sa treci peste refuz si sa convingi o persoana sa cumpere ceea ce iti ofera. Iata care sunt cele mai intalnite refuzuri si cum poti sa le eviti pentru a face o vanzare:

1. NU am bani!

Suntem siguri ca aceasta este una dintre cele mai intalnite propozitii atunci cand vrei sa refuzi pe cineva fara ocolisuri. Dar oare este si adevarat?

SOLUTIE: Daca vrei sa vinzi ceva, nu pui accent pe costuri, ci pe valoare. Valoarea lucrurilor sta in modul in care acel produs te ajuta sa economisesti sau chiar sa castigi bani ulterior. Sa fim sinceri, chiar ai bani de un curs de vanzari in mijlocul lunii august? Probabil ca nu. Dar daca acest curs te va ajuta sa vinzi cu 25% mai mult din luna septembrie, merita investitia?

Citeste continuarea articolului, aici.

Comments

Log in or register to post comments
Cursuri Recomandate
Curs Antreprenoriat, acreditat ANC

Antreprenoriat

  • Exemple practice
  • Curs intensiv
  • Certificat MMSS si MECTS Competenţe antreprenoriale, financiare şi juridice
  • eligibil START-UP NATION/ FEMEIA MANAGER/ DIGITALIZARE IMM
  • pachet COMPETENŢE DIGITALE + ANTREPRENORIAT - 1200 lei 

Pret 700 lei
ÎNSCRIE-TE
Curs Customer Service

Customer Service

  • Curs intensiv: 14 ore/weekend
  • Sfaturi personalizate în funcție de companie
  • Curs interactiv cu aplicații practice 
  • Cursul se programează in-house sau la formarea unei grupe minime. 
Pret 700 lei
ÎNSCRIE-TE
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu