Mii de flori roz au decorat petrecerea grandioasa organizata de Khloe Kardashian

Khloe Kardashian a sarbatorit sambata, alaturi de familia ei celebra, viitoarea venire pe lume a primului sau copil. Petrecerea grandioasa si opulenta a fost organizata de Mindy Weiss, o celebra organizatoare de evenimente din Statele Unite ale Americii. Cu un decor impresionant si o atmosfera magica, baby shower-ul a avut loc in Grand Ballroom de la hotelul Bel Air din Los Angeles.

Vedeta a ales ca tema principala culoarea roz, pentru a marca faptul ca viitorul bebelus, al carui tata este jucatorul NBA Tristan Thompson, este o fetita. Decorul extraordinar a fost realizat in tonuri de roz, podeaua fiind acoperita de sute de baloane in diferite nuante de roz deschis.

Sala decorata cu mii de trandafiri si hortensii roz a aratat spectaculos, impresionand toti invitatii. Piesa centrala a fost reprezentata de o masa rotunda mare inconjurata de sute de flori naturale iluminate atarnate deasupra ei. Aranjamentul floral le-a creat invitatilor iluzia unei gradini de flori suspendate deasupra lor. De asemenea, au fost amplasati si doi elefanti giganti din tufe decorative naturale in spatele mesei. Un perete intreg din trandafiri roz a constituit decorul perfect pentru pozele de pe Instagram. Un alt aranjament floral a fost realizat din trandafiri roz cu un fundal din trandafiri albi pentru a scrie ”girl” (fata). Nu intamplator, pentru decor au fost alese instalatii din flori naturale si structuri care sa creeze un design opulent, acestea fiind tendintele anului acesta in decorul evenimentelor speciale. Fiecare partea a salii a fost decorata pentru a se incadra in tema generala a evenimentului, cu o paleta cromatica armonioasa. Aranjamentele florale au fost realizate de celebrul designer floral Jeff Haynes-Leatham, prieten apropiat al familiei si director artistic la Four Season Hotels Paris si Los Angeles.

O alta tendinta principala in organizarea de evenimente anul acesta este personalizarea, iar aceasta a putut fi observata si la petrecerea organizata de Khloe Kardashian.  Un semn din neon roz pe care scria Baby Thompson pe fundal verde, inconjurat de baloane a dominat un perete al salii. Scrisul de mana apartine chiar lui Kris Jenner, mama celebrelor surori, ceea ce a contribuit la unicitatea acestuia. Unul dintre elementele nelipsite de la petrecerile familiei Kardashian este un photo booth. Fotografiile au avut imprimat o inimioara si numele ”Baby Thompson”.

Khloe este prima dintre surorile Kardashian care a optat pentru o tema cu animale pentru baby shower. Niciun detaliu nu a fost omis, astfel ca farfuriile au avut de asemenea, culoarea roz pastel si au fost decorate cu figurine in forma de animale salbatice precum girafe, elefanti si lei. De asemenea, invitatii au purtat tinute in diferite nuante de roz pastel care au completat perfect decorul magic si feminin al evenimentului.

Fiecare element al decorului a purtat o amprenta unica si a contribuit la atmosfera speciala a evenimentului. Daca vrei sa inveti cum sa realizezi aranjamente florale creative care sa impresioneze te poti inscrie la cursul Decorator floral – hobby si arta.

 

Surse: Elle.com,  USMagazine.com, Instagram. 

Comments

Log in or register to post comments
Cursuri Recomandate
Decorator floral - Hobby & Arta

Decorator floral

  • Curs intensiv: 20 ore/ week-end
  • Live online sau în atelierele Floridelux.ro
  • Florile și uneltele incluse
  • Diplomă recunoscută AFFIR 
  • Cursul se programează la formarea unei grupe minime. 
Pret 1225 lei
ÎNSCRIE-TE
Curs Florist specialist

Florist Specialist

  • Curs acreditat: 64 ore/ 4 weekend-uri
  • Live online sau în atelier
  • Florile și uneltele incluse
  • Sfaturi de business de la fondatorii Floridelux.ro
Pret 3000 lei
ÎNSCRIE-TE