Incepe cea de-a cincea editie a programului Strategic Communication Training

Agentia de training britanica, International School of Communication, va sustine in perioada 7-11 noiembrie cea de-a 5-a editie a programului avansat de comunicare, Strategic Communication Training. Evenimentul va avea loc la Bucuresti si este organizat in colaborare cu agentia de training Cursuri Creative. In cadrul acestei editii sunt invitate sa sustina traningurile in domeniul comunicarii Kelly Freeman, expert in comunicare organizationala, si Desirée Banugo, expert in comunicare online. Programul este structurat pe module de o zi si abordeaza teme diferite precum comunicare interna, PR strategic, organizare de evenimente sau social media.

Prima zi de curs va fi dedicata organizarii de evenimente. Cursul de Strategic Event Management este sustinut de Kelly Freeman. In editiile anterioare au participat la curs persoane din domeniul comunicarii si organizarii de evenimente care au nevoie de o perspectiva strategica asupra domeniului. Kelly, care a organizat evenimente in mandatul a patru prim-ministri britanici, isi indreapta atentia asupra strategiilor pe termen lung si a modului in care un eveniment poate servi mai eficient unor obiective de business. 

Pe 8 noiembrie, in cea de-a doua zi a programului, Kelly va vorbi participantilor despre Strategii avansate de PR si comunicare. Programul se axeaza, in principal, pe modul in care o companie sau organizatiei isi poate stabili un plan de comunicare pe termen lung si care sunt beneficiile la nivel de imagine si costuri ale acestui demers. Cu ajutorul exemplelor practice, lectorul reuseste sa puna in perspectiva atat nevoia unei viziuni pe termen lung, cat si problema costurilor de implementare.

In cea de-a treia zi, lectorul britanic va inchide seria de trei cursuri dedicate comunicarii strategice  cu un curs de Comunicare Interna. Pe parcursul celor 8 ore de training Kelly vorbeste despre stabilirea obiectivelor de comunicare interna si a mecanismelor de implementare la nivelul organizatiei.

Ultimele doua zile de curs au ca tema comunicarea online si sunt sustinute de lectorul Desirée Banugo. Content writing in social media si web trateaza aspecte legate de noile forme ale comunicarii online si aduce informatii si tehnici noi de comunicare pentru publicul din Romania. Desirée este consultant de marketing specializat in digital si social media cu o experienta internationala de peste 20 de ani. In acest moment, implementeaza campanii de comunicare online pentru companii din intreaga lume si dezvolta propriile modele de abordare a mediului extrem de dinamic al comunicarii online. Desirée este pentru a doua oara la Bucuresti, primul sau program fiind foarte apreciat de catre participanti.

“Este al treilea an in care aducem acest program profesionistilor din domenul comunicarii si ne bucuram sa vedem ca el atrage tot mai multi participanti de la o editie la alta. ISOC este o institutie prestigioasa, iar lectorii sai au o experienta de peste 20 de ani in domeniul comunicarii strategice. Metodele de predare si informatiile primite de paricipanti au fost apreciate pe parcursul celor patru editii organizate pana acum. Ne dorim si aceasta editie sa aduca in aceeasi sala comunicatori experimentati care vor putea sa isi completeze conostintele prin exemplele si studiile de caz ale trainerilor ISOC”, a declarant Bianca Preda, Business Manager in cadrul agentiei Cursuri Creative.

Pentru cei care se inscriu pana la data de 15 octombrie, agentia ofera un discount de  25% la toate cursurile din program. 

Comments

Log in or register to post comments
Cursuri Recomandate
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu