Cele mai frumoase flori de toamna pentru buchete spectaculoase

Culori vibrante, tonuri de portocaliu si galben, rosu burgund si nuante contrastante de albastru prafuit si verde army, paleta cromatica a acestei toamne contureaza tendintele in domeniul floristicii pentru sfarsitul de an. Aranjamentele cu flori de sezon si elemente naturale precum si buchetele colorate sunt o alegere potrivita pentru ocazii speciale. Tonurile nude si pamantii inspirate de Earth Element, culorile puternice, albastru, galben solar precum si arta folclorica reinterpretata vor fi vedetele acestui sezon in aranjamentele florale si buchetele de mireasa.

Florile perene vor conferi buchetului un aspect natural si proaspat. Pasionatii de design floral isi vor putea exersa creativitate si talentul invatand sa combine culori si texturi diferite in cadrul cursului  Decorator floral sustinut de trainerul si directorul de creatie floridelux.ro, Any Chira.  Iata care sunt cele mai frumoase flori de toamna pentru decoratorii florali care isi doresc sa transpuna culorile sezonului in aranjamente florale spectaculoase.

Crizanteme

Crizantemele (Chrysanthemum) sunt una dintre cele mai populare alegeri pentru buchete, cosuri cu flori si decoratiuni pentru nuntile din sezon. Originare din Asia, acestea incep sa infloreasca la sfarsitul lunii august si rezista pana toamna tarziu. Le poti gasi intr-o mare varietate de culori de la grena, galben si portocaliu la roz pastel, alb si mov, astfel ca pot fi adaptate pentru orice stil si moment. Pot fi integrate in aranjamente creative pentru petrecerile de Haloween, dovleci decorativi, dar si in buchete pentru aniversari si decoratiuni interioare.

Anemona Japoneza

Anemonele japoneze (Robustissuma) sunt o alegere ideala pentru toate evenimentele speciale ale toamnei. In nuante delicate, albe, aceste plante perene confera eleganta si rafinament fiecarui buchet.

Dalii

Aceste flori de vara in culori puternice si atractive se gasesc pana toamna, la primul inghet. Forma si textura deosebita a acestora le fac potrivite pentru decoratiunile, aranjamentele si buchetele festive. De la culori intense precum mov, rosu burgund, la roz vibrant si nuante pastel sau alb, daliile pot fi combinate cu elemente vegetale, alte flori de toamna si ramuri verzi pentru un aranjament in tendinte.

Callistephus chinensis

Ochiul boului (Callistephus chinensis) in nuante vibrante de roz, albastru si mov, dar si alb infloreste de la mijlocul verii pana in primele luni de toamna. Florile ornamentale originale din China si Japonia sunt ideale pentru aranjamente de interior. Culorile intense inveselesc orice buchet si pot fi combinate cu elemente vegetale si ramuri verzi pentru un aranjament in tendinte.

Caryopteris

Florile mici si parfumate de un albastru intens sunt ideale pentru aranjamentele si buchetele de sezon. Infloreste din august pana in octombrie si poate fi integrata in aranjamente florale si buchete cu alte flori de toamna.

Clasificarea, ingrijirea, achizitionarea florilor de sezon precum si crearea de buchete, decoratiuni si aranjamente sunt temele pe care trainerul Any Chira le va aborda in cadrul cursului Decorator floral. Urmatoarea grupa de cursanti va patrunde in atelierul Flori de Lux incepand cu 13 octombrie. Mai multe detalii despre training si inscriere se pot obtine la cursuri@cbmanagement.ro si 0743183353.  

Comments

Log in or register to post comments
Cursuri Recomandate
Decorator floral - Hobby & Arta

Decorator floral

  • Curs intensiv: 20 ore/ week-end
  • Live online sau în atelierele Floridelux.ro
  • Florile și uneltele incluse
  • Diplomă recunoscută AFFIR 
  • Cursul se programează la formarea unei grupe minime. 
Pret 1225 lei
ÎNSCRIE-TE
Curs Florist specialist

Florist Specialist

  • Curs acreditat: 64 ore/ 4 weekend-uri
  • Live online sau în atelier
  • Florile și uneltele incluse
  • Sfaturi de business de la fondatorii Floridelux.ro
Pret 3000 lei
ÎNSCRIE-TE