{* *}

Victor Constantin

Victor este doctor în inginerie mecanică al Universităţii Politehnica din Bucureşti, absolvent al specializării Mecatronica şi Robotică. A urmat de asemenea cursurile Universităţii Bucureşti – Administraţie Publică.

În prezent conferenţiar universitar la Universitatea Politehnică din Bucureşti si prodecan al Facultății de Inginerie Mecanică și Mecatronică, este responsabil de activităţi de predare şi transmitere a cunoştinţelor de aproape 10 ani. Printre aceste activităţi se număra cursuri de Programare Orientata-Obiect şi Internet of Things dar şi Vedere Artificială şi Realitate Augmentată. Este de asemenea responsabil de informatizare pentru Facultatea de Inginerie Mecanică şi Mecatronica, unde administrează baza de date cu student, dar şi platformele online ale facultăţii (Moodle, Teams).

A fost şi este implicat în prezent în activităţi în domeniul privat, în roluri de administrator de reţea, administrator de system, dar şi dezvoltare de aplicaţii şi soluţii software şi hardware.

Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu