{* *}

Mihai Nicolici

Mihai Nicolici s-a specializat în vinuri româneşti, iar în ultima perioadă şi pe distilate. În acest sens a realizat în toamna 2016 un Curs de Whisky. El a studiat asocierile culinare ca urmare a tehnicilor folosite de unul din cei mai mari somelieri, Francois Chartier. 

A prezentat influenţa paharelor asupra vinurilor, într-o serie de evenimente denumite: Wine Glass Tasting. A studiat asocierea extra-emoţională dintre muzică şi vin, în anul 2016 realizând 10 seminarii pe această teamă, cu diferite crame. Este proprietarul magazinului de vinuri Private Wine din Bucureşti, de 5 ani implicat în achiziţionarea şi vânzarea vinurilor de calitate. Promovează cramele româneşti atât prin degustări săptămânale (peste 150 până acum) realizate la magazin, cât şi la diverse evenimente în afara magazinului. Degustările la magazin sunt de fapt prezentări de vinuri, de asocieri între mâncare şi vin, de crame şi de enologi.

Toate au ca scop educarea consumatorului de vin, dezvoltarea capacităţii de recunoaştere a unui produs de calitate şi desoperirea vinului ca parte a unui eveniment, pe care îl înnobilează. 

Cursuri sustinute

Vinul meu

Vinul meu

  • 80 ore curs intensiv
  • Diplomă recunoscută de crame 
  • Peste 100 de vinuri testate
  • Învățare experiențială și vizită în cramă
  • Degustare la fiecare modul 
Pret de baza 3.500 lei
-350 lei Pret 3.150 lei
  • La reducere!
  • -350 lei
Bucuresti
Live online
ÎNSCRIE-TE
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu