
Sparkling! Workshop de vinuri spumante
- Degustare de vinuri efervescente
- Locuri limitate
{* *}
Mihai Nicolici s-a specializat în vinuri româneşti, iar în ultima perioadă şi pe distilate. În acest sens a realizat în toamna 2016 un Curs de Whisky. El a studiat asocierile culinare ca urmare a tehnicilor folosite de unul din cei mai mari somelieri, Francois Chartier.
A prezentat influenţa paharelor asupra vinurilor, într-o serie de evenimente denumite: Wine Glass Tasting. A studiat asocierea extra-emoţională dintre muzică şi vin, în anul 2016 realizând 10 seminarii pe această teamă, cu diferite crame. Este proprietarul magazinului de vinuri Private Wine din Bucureşti, de 5 ani implicat în achiziţionarea şi vânzarea vinurilor de calitate. Promovează cramele româneşti atât prin degustări săptămânale (peste 150 până acum) realizate la magazin, cât şi la diverse evenimente în afara magazinului. Degustările la magazin sunt de fapt prezentări de vinuri, de asocieri între mâncare şi vin, de crame şi de enologi.
Toate au ca scop educarea consumatorului de vin, dezvoltarea capacităţii de recunoaştere a unui produs de calitate şi desoperirea vinului ca parte a unui eveniment, pe care îl înnobilează.