Gabriela Ciocan

Gabriela Ciocan este Digital marketing manager și trainer de Marketing Online specializat pe dezvoltarea strategiilor de marketing online. De peste 10 ani a dezvoltat proiecte online și strategii de marketing pentru clienți din diferite domenii de activitate: casa și grădina, educație, copii, cosmetice bio, fashion, psihoterapie, stomatologie, lifestyle, mobilier sau servicii.  Gabriela a livrat peste 340 ore training și este  fondator al agenției de servicii integrate de marketing online ErgalaMedia. 

“Pot spune ca trăiesc si visez digital de 10 ani. Pasiunea mea pentru marketing online a venit in timp, nu a fost o cariera pe care am ales-o in mod specific. Datorita pasiunii mele pentru Marketingul Online, am descoperit o alta latura a mea, cea de trainer. Îmi place foarte mult să împărtășesc și altor persoane cunoștințele acumulate și să le prezint diferitele strategii și canale de promovare online, instrumente care îi vor ajuta să își dezvolte un business online” spune Gabriela. 

Cursuri sustinute

Inițiere în Google Adwords

Inițiere în Google Adwords

  • Curs intensiv: 14 ore/ week-end
  • Practică direct pe contul de Google ADS
  • Simularea propriei campanii de publicitate
  • Cursul se programează in-house sau la formarea unei grupe minime. 
Pret de baza 780 lei
-180 lei Pret 600 lei
  • La reducere!
  • -180 lei
Live online
ÎNSCRIE-TE
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu