Cristina Birău

Cristina Birău are o experienţă de 15 ani în designul floral, atât în România, cât şi în străinătate. Printre ţările în care Cristina şi-a desfăşurat activitatea se număra Franţa şi Kuwait. Este pasionată de învăţare continuă şi perfecţionare a tehnicilor de design floral. La baza activităţii sale stau numeroase workshopuri cu specialişti internaţionali în designul floral, precum Andreea Stor, Linda Nielsen, Nicolai Agop, Gregor Lersch, Per Benjamin,  Klaus Wagener. 

De-a lungul carieriei sale, Cristina a devenit un expert recunoscut internaţional, fiind invitată să participe la numeroase emisiuni de televiziune din România şi Kuwait, unde a făcut demonstraţii de design floral şi a vorbit despre acest domeniu. 

Aranjamentele florale realizate de Cristina au fost premiate la diverse concursuri internaţionale. 

Şi-a început cariera de trainer în urmă cu 8 ani, timp în care a creat materiale personalizate de pregătire bazate pe experienţa sa internaţională. Trainingurile susţinute de Cristina sunt adaptate nivelului de pregătire al fiecărui cursant şi sunt realizate atât pentru începători, cât şi pentru avansaţi. 

Cristina aduce o viziune nouă în trainingurile susţinute împreună cu Floridelux.ro şi Cursuri creative, exemplele şi practicile folosite fiind derivate din vasta sa experienţă în lucrul cu florişti din întreaga lume.