{* *}

Mihai Comşa

Recrutarea te face să înveţi mereu: orice despre tot ce e nou şi vechi, despre tehnologie, despre IT&C, despre economie, istorie şi dintr-odată totul devine fascinant. La început am crezut că o diplomă în psihologie e suficientă pentru a înţelege oamenii, acum îmi dau seama că abia am început. Lucrez în recrutare de mai bine de 15 ani şi nu îmi trece. Am recrutat pentru majoritatea industriilor, am susţinut aproximativ 20.000 de interviuri pentru toate tipurile de candidaţi, de la cei necalificaţi până la nivel de executiv. Am format câteva zeci de recruiteri şi acum ne luptăm de la egal la egal pe piaţa talentelor. În ultimii ani am condus echipe de recrutare din Oil&Gas, Consultanta şi Telecomunicaţii Susţin cursuri de recrutare pentru manageri şi specialişti, dar nu renunţ la cursurile de consiliere vocaţionala pentru elevi, studenţi, şomeri.

Cursuri sustinute

Recrutare strategică

Recrutare strategică

  • Curs intensiv: 14 ore/ week-end
  • Studii de caz personalizate
  • Crearea unei strategii de recrutare
  • Cursul se programează in-house sau la formarea unei grupe minime. 
Pret de baza 850 lei
-150 lei Pret 700 lei
  • La reducere!
  • -150 lei
Live online
ÎNSCRIE-TE
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu