{* *}

Ana Iorga

Ana Iorga este singurul specialist în neuromarketing din România care deţine un titlu de doctor în acest domeniu. Ana este lector în cadrul Hamburg Media School’s Neuromarketing Manager Program şi co-editor al cărţii “Ethics în Neuromarketing” publicată la Springer anul trecut. Experienţa sa de peste un deceniu în neuromarketing a poziţionat-o ca fiind unul dintre pionierii domeniului în România. Activitatea sa este recunoscută la nivel internaţional fiind invitată la cele mai importante evenimente dedicate neurostiintei. În prezent, Ana este implicată în dezvoltarea strategiilor de neuromarketing pentru mai multe companii din România prin intermediul Buyer Brain. Experienţele ei locale şi internaţionale vor face subiectul temelor de training şi studiilor pe parcursul celor două zile ale Masterclass-ului de Neuromarketing.

Cursuri sustinute

Neuromarketing Masterclass

Neuromarketing Masterclass

  • Curs intensiv: 14 ore
  • Traineri comunicare internaționali 
  • Consultanță în crearea strategiei de CX 
  • Cursul se programează in-house sau la formarea unei grupe minime. 
Pret de baza 2.899 lei
-877 lei Pret 2.022 lei
  • La reducere!
  • -877 lei
Live online
ÎNSCRIE-TE
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu