{* *}

Anil V. Pillai

Anil V. Pillai este coach certificat în Neuroscience Performance şi este consultant pentru cele mai mari companii din Asia şi din lume. Experienţa sa în refacerea designului strategic al companiilor a adus succesul multora dintre organizaţiile care sunt listate, în prezent, în topul Forbes 500 din lume. Munca sa este axată pe deschiderea unor noi căi de comunicare a organizaţiilor cu publicurile lor, refăcând structurile de comunicare într-un mod profund.

Cursuri sustinute

Neuromarketing Masterclass

Neuromarketing Masterclass

  • Intensive course: 14 hours
  • International communication trainers
  • Consulting in creating the CX strategy
Pret de baza 2.899 lei
-877 lei Pret 2.022 lei
  • La reducere!
  • -877 lei
Live online
ÎNSCRIE-TE
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu