{* *}

Dana Lupşa

Cursul este susţinut de lect.univ.dr.ec. Dana Lupşa, brand strategist, specialist PR. Dana predă de peste 16 ani discipline din sfera comunicare şi management la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor, are un doctorat în management şi două masterate, dintre care unul în domeniul management şi altul în domeniul imaginii. A format peste 4000 studenţi şi oameni de afaceri, a conceput şi implementat campanii de imagine inclusiv pt Camera de Comerţ şi Industrie, a dezvoltat 13 afaceri prin consultanta în comunicare, management şi branding, are propria afacere din anul 2016 ani în domeniul comunicării şi imaginii, a construit de la zero propriul brand personal şi brand-ul Asocatiei Happy Moms, care acum funcționează în 5 oraşe, realizând singură, timp de 1 an, toate activităţile executive şi de management.

Cursuri sustinute

Branding personal

Branding personal

  • curs intensiv: 10 ore/ week-end
  • program 10:00 - 15:00 
  • Cursul se programează la formarea unei grupe minime. 
Pret de baza 850 lei
-150 lei Pret 700 lei
  • La reducere!
  • -150 lei
Live online
ÎNSCRIE-TE
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu