{* *}

Cristina Turnagiu Dragna

Cristina Turnagiu Dragna este antreprenor şi consultant în comunicare şi image management, cu expertiză de peste 15 ani în construirea de mărci şi campanii în domeniul industriilor de lux (design, beauty, luxury goods & accomodation/travel). În ultimii 8 ani şi-a orientat atenţia către domeniul etichetei, protocolului şi ceremonialului, în care s-a specializat. Strategiile de comunicare implementate pentru clienţii săi, evenimentele organizate şi managementul imaginii unor branduri i-au permis consolidarea experienţei în practică efectivă a etichetei, protocolulului şi ceremonialului, expertiză sa fiind apreciată de companiile care au vizat imbunatirea acestor aspecte în activităţile de comunicare în afaceri. Cristina este editorialist al Etiquette Magazine, gazda emisiunii Eticheta şi Comunicare în afaceri la postul TV de business Canal 33 România şi secretar general al Asociaţiei romane pentru protocol şi ceremonial.

Cursuri sustinute

Etichetă şi protocol în...

Etichetă şi protocol în afaceri

  • Curs intensiv: 10 ore/ week-end
  • Reguli de etichetă în organizații și evenimente
  • Diplomă recunoscută de Asociația Romană pentru Protocol și Ceremonial
  • Cursul se programează in-house sau la formarea unei grupe minime. 
Pret de baza 700 lei
-150 lei Pret 550 lei
  • La reducere!
  • -150 lei
Live online
ÎNSCRIE-TE
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu