Este interzisa divulgarea catre un tert, persoana fizica sau juridica a datelor, informatiilor, materialelor sau sintezelor furnizate pe parcursul programelor de formare desfasurate de catre societatea Creative Business Management, precum si a oricaror altor date, informatii, materiale sau sinteze care pot prejudicia in orice fel, direct sau indirect societatea Creative Business Management indiferent daca acestea sunt utilizate in scopuri comerciale sau nu. 

Este interzis sa se copieze, sa se retranscrie sau sa se foloseasca datele, informatiile, prezentarile, tematicile materialele sau sintezele furnizate de echipa Creative Business Management in alt scop in afara celui care a facut obiectul colaborarii cu Creative Business Management.

In cazul in care se constata ca aceasta clauza a fost incalcata si ca s-a realizat distribuirea materialelor aflate in proprietatea Creative Business Management si realizate de aceasta, fara a exista un acord scris in acest sens, ne rezervam dreptul de a solicita daune materiale.

CONDITII DE INSCRIERE SI PARTICIPARE:

Daca doresti sa participi la un curs autorizat ANC din portofoliul agentiei Creative Business Management, trebuie sa faci dovada absolvirii studiilor liceale (copie dupa diploma de bacalaureat) pentru a putea participa la examenul de atestare al cursului. In urma examenului vei primi o diploma autorizata de Autoritatea Nationala pentru Calificari care va atesta competentele dobandite in urma cursului.  La final, toti cursantii primesc un Certificat de participare din partea agentiei noastre.