Trainingurile din sala vor fi transmise live

Cursuri Creative trece, de astăzi, la predarea live a programelor de formare, în sistemul de videoconferință, ca răspuns la necesitatea unor măsuri de protecție împotriva coronavirus. Cursurile se vor susține în sala de curs, cu un număr limitat de participanți și vor fi transmise live pentru cei care vor să le urmărească de acasă, oferindu-le acestora posibilitatea de a beneficia de experiența de training în siguranță, fără a-și modifica programul.  

Prin intermediul platformei online Zoom.us fiecare trainer va putea transmite din sala de curs ceea ce predă iar participantul va putea vedea atât ecranul laptopului, pentru a urmări slide-urile, cât și imagini video live din sala de curs. De asemenea, lectorul va putea vedea participanții și va putea răspunde în timp real întrebărilor acestora. În acest fel, persoanele care nu doresc să se expună riscului de a interacționa cu un grup mai mare sau cei care au simptome de răceală, vor putea beneficia de aceeași experiență de predare, într-un mediu sigur.  

Calendarul cursurilor rămâne neschimbat, în acest moment preocuparea agenției fiind legată de siguranța participanților la curs și confortul lor. De aceea, pe lângă măsurile suplimentare de igienizare a spațiilor de agenția a decis să ofere și posibilitatea de a urmări cursurile online, în cazurile în care acestea nu au o componentă care condiționează prezența în sală.

Pentru asigurarea măsurilor impuse de situație, în sălile de curs suprafețele vor fi dezinfectate cu substanțe pe bază de clor și alcool. Cursanții vor avea, în permanență, la îndemână substanțe pentru dezinfectarea mâinilor.  De asemenea, participanții la cursurile în sală vor semna un protocol participare prin care își asumă faptul că nu au simptome de răceală și nu au călătorit în ultimele 20 de zile în Italia sau zone puternic afectate de coronavirus. 

În acest moment, niciunul dintre cursurile agenției nu a fost anulat, iar grupele în sală se desfășoară conform programului afișat pe site.