The Wedding Business Magazine Octombrie 2017

The Wedding Planning Magazine a devenit unul dintre cele mai apreciate repere in industria organizarii de evenimente din intrega lume. Cu sute de mii de cititori la nivel global, revista este o sursa permanenta de inspiratie pentru cei care activeaza in domeniu si performeaza in acest mediu competitiv. In cel mai recent numar al sau, revista abordeaza teme care sunt folositoare pentru antreprenori si specialisti precum promovarea propriului business in social media sau cum sa alegi o locatie care sa iti puna in valoare evenimentul. Povestile de succes ale contributorilor revistei iti vor aduce inspiratia de care ai nevoie pentru a genera evenimente creative.

Descarca o copie gratuita a numarului din octombrie a The Wedding Business Magazine accesand acest link.

In editia din octombrie 2017, Simon T Bailey, CEO la Simon T. Bailey International, le ofera sfaturi pretioase antreprenorilor care isi doresc o afacere de succes. Director al unei companii de training specializata in servicii de catering, Simon are o experienta de peste 20 de ani in industria turismului si ospitalitatii si a fost director de vanzari la Disney Institute.

Te poti inspira din povestea fondatorului BrideBook, Hamish Shepherd care a renuntat la o cariera in domeniul bancar pentru lumea fascinanta a organizarii de nunti. Vei afla cum a transformat Shepherd vechea casa a bunicii sale intr-una dintre cele mai cautate locatii pentru nunti din Marea Britanie. De asemenea, a oferit si cateva sfaturi pentru a colabora cu miresele moderne si a concepe strategii de social media care sa multumeasca clientii.

Julie Albaugh, leader in social media, cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul organizarii de nunti iti  ofera sfaturi pretioase pentru a utiliza strategiile de marketing in social media in  mod eficient. #followfriday, hashtag-ul creat de ea, s-a clasat pe primul loc in topul cautarilor legate de nunti.

In numarul din octombrie vei afla si care sunt trucurile prin care poti promova afacerea in social media. Hashtag-urile sunt absolut necesare intr-o epoca dominata de social media. Poti citi despre cum sa le folosesti corect pentru a genera vizibilitate si urmaritori pe Instagram.

La rubrica In Their Shoes vei citi povestea echipei din spatele James and Schulze, un business unic de fotografie. Au oferit cateva sfaturi importante despre cum sa gestionezi un parteneriat in mod eficient.

Agentia noastra, Creative Business Management este reprezentantul oficial in Romania al International Wedding Planning Academy, editorul revistei si detinatorul celui mai complex program de training in domeniu.