The Wedding Business Magazine a lansat numarul din Octombrie 2018

Cel mai recent numar revistei britanice The Wedding Business Magazine abordeaza o tema utila pentru organizatorii de evenimente speciale care vor sa fie cat mai vizibili in online, video marketingul. In acest numar event planneri pot afla cum sa integreze videoclipurile in promovarea serviciilor sau brandurilor. Fie ca este vorba despre testimoniale inregistrate, videoclipuri live din timpul evenimentelor, videoclipuri virale sau video-uri explicative, acestea trebuie sa se regaseasca intr-o campanie de marketing puternica. ”Traim intr-o lume in care un videoclip bun iti poate aduce un numar foarte mare de urmaritori”, spune Mike Henry. Organizatorii de evenimente moderni care doresc sa isi construiasca un brand de succes pot alege sa isi spuna povestea cu ajutorul noilor tehnologii si a storytelling video marketing. Videoclipurile sunt accesibile, eficiente, emotionante si utile din punct de vedere SEO.

Descarca o copie gratuita a numarului din octombrie al revistei aici.

Daca o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte, un videoclip conform expertilor este echivalentul a 1,8 milioane de cuvinte. In prezent videoclipurile sunt cel mai eficient instrument de marketing. Editia din aceasta toamna a The Wedding Business Magazine include sfaturi si povesti de succes din care poti afla cum sa generezi o implicare mai mare a publicului si sa iti consolidezi imaginea.

Numarul din octombrie 2018 contine un amplu interviu cu Amy Shey Jacobs, unul dintre cei mai importanti event planneri si producatori americani. Amy a contribuit la organizarea si design-ul evenimentelor pentru MTV, Oprah, E!, CBS si NBC s Today. Vei putea afla povestea carierei ei de succes precum si provocarile cu care s-a confruntat. Aceasta a marturisit ca in fiecare dintre evenimentele sale incearca intotdeauna sa creeze o atmosfera, o experienta, un plan si un timeline.

Tot in acest numar vei afla cum sa aduci afacerea ta in lumina reflectoarelor. A avea un site si un cont pe retelele de socializare este esential pentru un brand. Trebuie ai in vedere faptul ca YouTube are aproximativ 1,9 bilioane de utilizatori pe luna si ca 50% dintre afacerile de pe Instagram se realizeaza prin story-uri. In ceea ce priveste Facebook, continutul video vizualizat pe zi in medie insumeaza 100 de milioane de ore. In acest context utilizarea platformelor de social media si a video marketingului capata o importanta deosebita in promovarea serviciilor sau afacerilor in domeniul organizarii de evenimente speciale.

In aceasta editie vei putea citi si care sunt cele mai noi tehnologii pe care le poti utiliza in organizarea de nunti, cum sa alegi locatia pentru nuntile anului 2019, precum si idei de videoclipuri si sfaturi de la expertii din industrie care sa te inspire sa creezi continut viral.

The Wedding Business Magazine este unul dintre cele mai apreciate repere din industria organizarii de evenimente speciale. Revista este o sursa de informare si inspiratie pentru cei care activeaza in acest domeniu competitiv. Agentia Cursuri Creative este reprezentantul oficial in Romania al International Wedding Planning Academy, editorul revistei si detinatorul celui mai complex program de training in domeniu.