Scutim de TVA cursurile de copywriting!

In prezent continutul este indispensabil pentru succesul unei afaceri, fie ca ne referim la pagini de vanzare, bloguri, cataloage de produse, aplicatii mobile, bannere sau microblogging. Acum este momentul potrivit sa incepi sa iti dezvolti prezenta in online prin continut. Costul celor doua cursuri, Initiere in Copywriting si Content Writing si Workshop intensiv de Copywriting si Content Writing, va fi cu 19% mai mic decat la achizitia lor separata. Cursurile vor beneficia de o scutire de TVA. De la costul actual de 1314 lei, participantii vor plati doar 1104 lei.

Afla de la trainerul Catalin Ionascu, owner al agentiei Romanian copywriter, cum sa iti creezi o strategie eficienta de content marketing si sa redactezi continut calitativ pentru blog, website, magazin online si Facebook. ”In zilele noastre, un copywriter bun este cel mai eficient om de vanzari pe care il poate avea o companie. Textul este cel mai important si folosit mod de comunicare. Textele publicitare bine scrise au generat de-a lungul timpului cele mai multe vanzari pentru companii, fie ca vorbim de brosuri, articole, reviste, bannere, cataloage de produs, prezentari de produse sau servicii, script-uri pentru spoturi video si altele.”, spune Catalin Ionascu, trainerul cursului. In ultimii 3 ani, Cursul de Initiere in Copywriting si Content Writing a devenit un training de referinta pe piata din Romania, avand peste 40 de editii sustinute pentru aproximativ 400 de participanti.

Workshop-ul intensiv de Copywriting se bazeaza pe feedback-ul obtinut in urma editiilor cursului de initiere in copywriting anterioare si raspunde practic nevoilor si provocarilor specialistilor in continut si marketing online in munca de zi cu zi. Vei afla direct de la trainerul Catalin Ionascu cum sa iti  creezi propria metoda de cercetare si realizare a unui text educativ si publicitar. Vei primi un feedback specializat pentru exercitiile practice si vei lucra alaturi de un facilitator care pune in practica aceste notiuni in fiecare zi.

”Suntem preocupati de pregatirea profesionala continua a cursantilor nostri si ne dorim sa le oferim cele mai bune conditii si cursuri pentru ca ei sa devina cea mai buna versiune a lor. De aceea, vrem sa incurajam participarea la cursurile de pregatire in domeniu copywriting-ului prin oferirea unui bonus fiscal: Toti cei care se inscriu la cursurile de ”Initiere in Copywriting” si urmeaza workshop-ul de copywriting beneficiaza de scutire de TVA!”, spune Bianca Preda, business manager la Creativ Business Management.

Profita de pretul preferential si reducerea TVA-ului de 19% si invata cum sa iti valorifici potentialul creativ si sa scrii texte convingatoare care sa genereze conversii si implicare.

Catalin Ionascu va sustine urmatorul curs de Initiere in Copywriting si Content writing la Bucuresti in perioada 16 - 17 iunie si Workshopul intensiv de Copywriting pe 23 - 24 iunie. Inscrierile se pot face pe site-ul Creative Business Management, la adresa de email cursuri@cbmanagement.ro sau la numarul de telefon 0743.183.353.