Prinde oferta verii la cursul de vanzari pe Amazon

Comercializarea de produse fizice pe platforma Amazon Marketplace este modelul de business al momentului. Vara aceasta vei avea ocazia sa inveti cum sa faci si tu bani din listarea produselor online pe Amazon. Acum, cursul intensiv de Amazon Business Boost are o oferta speciala de vara. Pana pe 20 iunie costul preferential al cursului este de 999 de lei, fiind redus cu 33% fata de pretul initial de 1500 de lei.

Afla direct de la trainerul Sergiu Nichitean, fondatorul comunitatii amazon-seller.ro cum sa incepi propriul business de succes pe Amazon si cum sa iti promovezi afacerea. Comunitatea sa a inregistrat in 2017 vanzari de peste 2 milioane de USD. Sergiu Nichitean a inceput sa listeze produse pe Amazon in urma cu patru ani si a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de aproape 150 000 de USD.

”Platforma Amazon in momentul de fata este cel mai simplu mod de a porni o afacere in domeniul comertului electronic datorita resurselor pe care le ofera, fiind cel mai mare retailer din lume. Prin serviciul FBA, vei avea un stoc in depozitele Amazon care ajunge acolo direct de la furnizor, iar comenzile vor fi prelucrate de angajatii Amazon. Astfel, vei putea administra afacerea din orice loc unde ai un calculator cu conexiune la internet”, explica trainerul cursului de Amazon Business Boost.

Timp de doua zile vei invata de la trainerul si antreprenorul Sergiu Nichitean care sunt cele mai comune erori pe care le fac cei care incep o afacere pe Amazon si cum le poti evita. Trainerul iti va oferi solutii si informatii testate chiar de el si te va ajuta sa iti creezi o strategie de business.

Afla de la trainer cele mai utile informatii pentru cariera ta de antreprenor si descopera tehnici de optimizare a listing-ului, marketing si notiuni esentiale pentru campaniile PPC.

Platforma Amazon reprezinta o oportunitate extraordinara pentru cei care vor sa inceapa un business in comertul electronic. ”Oportunitatea de business pe care o reprezinta Amazon ar fi bine sa o stie cat mai multa lume care are intentii antreprenoriale. Cine vrea sa inceapa un business pe partea de E-comerce este binevenit la acest curs. Este un set de cunostinte care o sa-i fie foarte valoros in cariera de antreprenor in comertul electronic”, spune trainerul cursului de Amazon Business Boost.

Profita de pretul preferential si reducerea de 33% pana pe 20 iunie si invata cum sa valorifici potentialul de investitie si oportunitatile de afaceri pe Amazon pentru a avea propriul business de succes.

In urma participarii la curs vei primi suportul de curs, ebook-ul  "Business a l'Amazon - Reteta care nu pica greu", brosura "Fabricat in Romania, vandut pe Amazon" si tabele care sa te ghideze in alegerea produsului ideal pentru Amazon.

Sergiu Nichitean va sustine urmatorul training in perioada 30 iunie – 1 iulie la Bucuresti. Inscrierile se pot face pe site-ul Creative Business Management, la adresa de email cursuri@cbmanagement.ro sau la numarul de telefon 0743.183.353.