Paseste in lumea florilor si aranjamentelor florale

Peste doua saptamani incepem primul curs al celui mai complex program training din domeniul floristicii. Realizat in parteneriat cu cea mai mare florarie online din Romania, Floridelux.ro, cursul de Decorator floral le ofera pasionatilor de flori posibilitatea de a patrunde in aceasta lume fascinanta si provocatoare. Prin intermediul celor mai experimentati decoratori ai florariei, cursantii vor explora acest univers parfumat, plin de culoare, forme si petale. Iubitorii de flori isi pot transforma visele in realitate, iar designerii florali vor beneficia de cunostintele si experienta vasta a unor experti, lideri in domeniul floristicii.

”Creativitatea in aranjamentele florale tine foarte mult de starea de spirit, de sentimente si emotii. Un cadou floral este in sine o manifestatie sau o transpunere a ceea ce simtim intr-un aranjament floral, un buchet de flori sau un ansamblu floral”, spune Ioana Dosinescu managing partner al Floridelux.ro.

Prima editie a cursului va incepe pe 17 martie, cand este programat trainingul Decorator floral – hobby si arta. Timp de 3 weekend-uri vei patrunde in atelierele florariei Floridelux.ro si vei invata din experienta trainerilor acestora inconjurat de culoare si flori. Acest curs interactiv si flexibil te va ajuta sa iti dezvolti pasiunea si sa inveti sa faci propriile buchete si aranjamente florale cu usurinta si incredere. Alaturi de un trainer specializat vei descoperi aspectele interesante ale acestei activitati si iti vei dezlantui capacitatile creative. ”Floristica este un subiect foarte amplu si vast, insa foarte multi au senzatia ca afla, cunosc si deja stiu tot din 2-3 buchete realizate in graba. Recomandam multa rabdare pentru a asimila corect informatia si pentru a invata sa o aplici corect. Asculta si invata de la cei care au experienta in domeniu, pentru a sti cum sa vii apoi cu idei noi”, ne sfatuieste Ioana Dosinescu.

La acest curs vei afla cum sa combini texturi si culori diverse, sa realizezi decoruri de impact si aranjamente florale pentru evenimente speciale punandu-ti in valoare talentul si creativitatea. Intr-o atmosfera speciala, care cu siguranta va fi memorabila, vei invata de la trainerul Floridelux.ro cum sa aplici corect tehnicile florale. Partea teoretica va fi completata de cea practica intr-o maniera captivanta si relaxanta, inconjurat de culoare si alti oameni creativi, pasionati de flori ca si tine.

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta la numerele de telefon 0743.183.353/ 021.337.23.54 sau prin email la cursuri@cbmanagement.ro.