Lansăm programa de primăvară cu reduceri de 20 %

Am lansat programa de primăvară pentru cursurile de comunicare, agricultură și floristică. Programul lunii martie include 13 cursuri și beneficiază de o reducere de 20 %  la toate sesiunile susținute între 1 – 31 martie. Reducerea este valabilă pentru înscrierile făcute în perioada 1 - 8 martie fără a fi adresată exclusiv femeilor.

“Lansarea programei de primăvară  este un foarte bun motiv pentru a prezenta și o nouă noastră oferă. În luna martie susținem celor mai populare cursuri ale noastre, atât din domeniul comunicării cât și cele de agricultură sau floristică”, spune Bianca Preda, business manager în cadrul agenției.

Cele 13 cursuri programate în această lună urmează un program intensiv de pregătire care include:

Cursuri de comunicare. Programul este format din cursuri de PR, marketing digital și social media. Acestora li se adaugă traininguri complementare precum cele de organizare de evenimente și etichetă în afaceri.

Cursuri de agricultură. Aflate în al 6-lea an de desfășurare, trainingurile de agricultură promovează ecologia în domeniu și sunt create pentru perfecționarea viitorilor fermieri.  

Cursuri de floristică. Pe 23 martie se dă startul unei noi ediții a programului de formare profesională în domeniul floristicii. Desfășurat în parteneriat cu florăria Floridelux.ro, programul începe cu un curs de inițiere, “Decorator floral- hobby și artă” și va fi susținut în atelierul florăriei.

Cursuri Cluj-Napoca. În luna martie, agenția va susține și la Cluj-Napoca, trei cursuri: Inițiere în copywriting (2-3 martie), Inițiere în Photoshop (15-17 martie)  și social media optimization (23-24 martie). 

Doritorii își pot rezerva locul la numărul de telefon 0743.183.353, pe email la cursuri@cbmanagement.ro sau direct pe pagina cursului.