In trend: Revista VOGUE lanseaza o editie limitata de aranjamente florale

Arta florala a fost intotdeauna o parte importanta a industriei fashion, iar aceasta o demonstreaza cea mai recenta initiativa a celebrei reviste Vogue. Editorii publicatiei au initiat o colaborare inedita cu floraria UrbanStems pentru a crea o editie limitata de aranjamente florale. Fiecare buchet din colectia de lux este conceput de unul dintre editorii revistei si poarta numele celui care l-a creat. Proiectul va cuprinde opt editii cu aranjamente florale de sezon, vandute in editie limitata. Buchetele pentru prima editie au fost realizate de catre Sally Singer, Nicole Phelps, Selby Drummond.

The Sally , aranjamentul creat de Sally Singer, Digital Creative directorul de la Vogue, a avut ca idee de baza un cadou pentru aniversarea de 100 de ani a unei bunicute britanice. Sally a ales sa mizeze pe un buchet clasic, dar cu un element neasteptat care sa impresioneze. Florile alese de editor sunt  garoafe in culori caramel si terracotta, trandafiri de culoarea piersicii, ranunculus si un cactus suculent. 

Buchetul creat de catre directorul de accesorii, Selby Drummond, a fost inspirat din atmosfera regiunii Provence. Selby a creat un aranjament special bazat pe imbinarea a trei culori: alb, greenery si nuante de violet. Aceasta a ales ranunculus, eucalipt, scabiosa pastel, trachelium si desigur, lavanda pentru a aduce vara franceza cu The Selby.

The Nicole este buchetul, conceput de directorul de Runway de la Vogue, Nicole Phelps. In crearea acestui acest aranjament floral unic, editorul s-a inspirat din texturile creatiilor vestimentare ale marilor case de moda. Nicole a optat pentru trandafiri Mayra rosii, scabiosa (sipica) si flori de morcov. Aranjamentul reprezinta o alternativa foarte sic la clasicul buchet cu trandafiri rosii.

Editia de primavara, lansata recent,  a fot creata de Chioma Nnadi, Catherine Piercy si Eaddy Kiernan si cuprinde trei vaze inalte alese special de catre editori care sa intregeasca aranjamentele.  

The Caherine, creat de Catherine Piercy, Beauty directorul de la Vogue a fost inspirata de nunta sa toscana. Pentru acest aranjament rustic a ales flori ce i-au amintit de gradina in care s-a desfasurat petrecerea: trandafiri de culoarea piersicii, bujori albi si crengute de maslin proaspat taiate. Romantismul buchetului a fost completat de modelul cu mozaic al vazei cu inimi miniaturale. Tuberoza, o floare parfumata, in tonuri deschise a reprezentat alegerea perfecta pentru a intregi aranjamentul cu trandafiri de gradina.

Directorul de stiri de la Vogue,  Chiroma Nnadi, a creat un buchet vesel, creativ si colorat denumit The Chioma. Aranjamentul cu o combinatie neasteptata de culori si forme evoca romantismul prin florile alese, in timp ce vaza ii confera ansamblului un aspect contemporan. Buchetul contine nuante pastel de bujori si ranunculi, trandafiri galbeni completate de florile delicate de pajiste, Delphinium albastre care confera rafinament buchetului.

Din lalele in nuante pastel, bujori roz si ranunculi, directorul pentru Evenimente speciale, Eaddy Kiernan a creat un aranjament versatil. Buchetul The Eaddy a fost conceput pentru a arata spectaculos atat la o cina festiva, cat si pentru a infrumuseta orice birou in primavara aceasta. Scabiosa rosu inchis (sipica) adauga dramatism aranjamentului. Floarea vedeta a buchetului este bujorul. Cu aproape infinite petale delicate, bujorii sunt una dintre cele mai populare si mai frumoase alegeri in sezon.

Pasionatii de aranjamente florale si de branding in domeniul floristicii pot gasi mai multe informatii in cadrul celui mai nou program de training lansat de Creative Business Management in colaborare cu floraria online Floridelux.ro. Pe parcursul a patru module de pregatire ce insumeaza un numar total de 220 de ore de pregatire, participantii vor afla totul despre industria florilor si cum sa devii un florist de exceptie.

Sursa foto: UrbanStems

Comments

Log in or register to post comments
Cursuri Recomandate
Decorator floral - Hobby & Arta

Decorator floral

  • Curs intensiv: 20 ore/ week-end
  • Live online sau în atelierele Floridelux.ro
  • Florile și uneltele incluse
  • Diplomă recunoscută AFFIR 
  • Cursul se programează la formarea unei grupe minime. 
Pret 1350 lei
ÎNSCRIE-TE
Testimoniale

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Anda Balan
Testimoniale

Mi-a placut cursul de organizare de evenimente. Am invatat multe despre cum sa gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez si mi-a fost mai simplu sa imi inteleg clientii. Este un curs la care merita sa participi.

Ioana Popescu
Testimoniale

In cadrul cursului de Digital Marketing am trecut atat prin elemente de SEO, cat si de SMO, actualizate cu noile tendinte si predate de trainerul Ionut Condrutz care mi-a raspuns la toate nelamurile si intrebarile pe care le-am avut. Recomand cu toata increderea acest curs pentru ca mi-a depasit asteptarile.

Madalina-Nicoleta Barbu