Ela Craciun participa la Zile Creative, eveniment dedicat antreprenoriatului creativ

Ela Craciun, vedeta de televiziune si autoarea blogului www.elacraciun.ro, va sustine un workshop despre modul in care business-urile pot beneficia de asocierea cu un blogger in cadrul evenimentului Zile Creative. Workshopul va avea loc pe 4 noiembrie, in cea de-a doua zi a evenimentului si este dedicat persoanelor care lucreaza in comunicare sau care vor sa isi dezvolte afacerea prin proiecte de blogging.

Recent devenita mamica pentru a treia oara, Ela Craciun este autoarea primul blog din Romania care a inregistrat un milion de vizitatori unici pe luna. In ultimii ani, ea s-a implicat in numeroase campanii de sustinere a femeilor si a militat pentru cauze care au dus la sprijinirea emotionala a femeilor. Unul dintre cele mai cunoscute proiecte ale sale, Super mame cu super puteri, a avut un reach in mediul online de peste 2 milioane de persoane, atragandu-i astfel si emblema de “super mom”.

Ela Craciun a anuntat recent atingerea unui prag de un milion de minute vizualizate in contul sau de YouTube, fiind cunoscuta drept unul dintre cei mai activi bloggeri de parenting in domeniul video content-ului. Ceea ce o diferentiaza pe autoarea blog-ului www.elacraciun.ro este permanenta adaptare la noile canale de comunicare in blogging si social media, iar aceasta va fi unul dintre subiectele pe care le va discuta in cadrul workshop-ului.

Alaturi de ea in cadrul evenimentului va fi prezenta Anne Becheru, video content producer in cadrul Lemonade Photography, care va detalia componentele tehnice ale unei comunicari de succes in mediul online. Ela Craciun si Anne Becheru fac echipa in realizarea multor proiectele video de pe blogul www.elacraciun.ro si nu numai.

La finalul workshopului, participantii vor putea sta de vorba cu Ela si vor afla raspunsuri personalizate in functie de temele pe care doresc sa le abordeze. Durata workshop-ului este de o ora si jumatate.

“Imi place sa ma intalnesc cu oameni pasionati de comunicare, iar participarea la acest eveniment este unul dintre acele momente in care putem avea o discutie onesta despre modul in care bloggerii pot influenta pozitiv imaginea unui brand. Folosesc video contentul in proiectele personale, dar si pentru cele comerciale si pot spune ca acesta este una dintre directiile cheie in care ar trebui sa se indrepte strategiile de comunicare. Vom impartasi cu cei prezenti toate aceste experiente de blogging precum si multe alte informatii menite sa ii ajute pe comunicatori sa ia cele mai bune decizii pentru strategiile pe care urmeaza sa le implementeze”, spune Ela Craciun.

Evenimentul Zile Creative are loc pe 3 si 4 noiembrie, la Nod Makerspace in biblioteca Mater si reuneste comunitatea antreprenorilor creativi pentru doua zile de conferinte si workshopuri in domeniile: comunicare, marketing digital, blogging si business development.