Din SEPTEMBRIE ne reSETAM la starea de INVATARE

Cursuri Creative setează starea lunii septembrie pe modul învățare. Programul agenției conține 18 cursuri din domenii precum marketing digital, comunicare, agricultură, wedding și traininguri cu experți britanici în comunicare. Cursurile beneficiază de Early bird, 10% reducere dacă sunt achiziționate cu minim 7 zile înainte de data începerii.

Noutatea acestei luni o constituie cursul de crearea site-urilor de promovare și blogurilor în Wordpress susținut de Raluca Costea,  owner al agenției Yellows. Trainingul intensiv, de 24 de ore, este dedicat tuturor celor care vor să își construiască propriul site sau blog, 100% independent, fără a investi sume de bani considerabile. Prima ediție este programată pentru 13 – 15 septembrie.

Cursuri marketing. Programul conține cursuri de social media, marketing digital și Photoshop care le oferă participanților toate cunoștințele necesare promovării în mediul online.

Cursuri de comunicare. În luna septembrie sunt programate cele mai populare cursuri ale agenției: Copywriting și Organizare de evenimente, precum și trainingurile complementare de Vânzări și Etichetă în afaceri.

Cursuri în orașul tău. În luna septembrie Cursuri Creative va susține două traininguri la Cluj Napoca:

Cursuri agricultură. Trainingurile de agricultură sunt create pentru a răspunde nevoilor de perfecționare ale viitorilor fermieri și promovează ecologia.

Strategic Communication Training. Aflate la cea de-a șasea ediție, cursurile sunt susținute în parteneriat cu agenția de training International School of Communication din Londra și beneficiază de early bird până pe 30 august. Această sesiune aduce în premieră în România un curs de leadership dedicat special managerilor și persoanelor de decizie din companii.

Curs Wedding Business. Desfășurat online, in limba engleza, Wedding Business Launch Pad este ultimul  curs de wedding lansat de curand de International Academy of Wedding din Marea Britanie, cel mai complex program de formare in domeniul organziarii de nunti accesibil in Romania.

Doritorii își pot rezerva locul la numărul de telefon 0743.183.353, pe email la cursuri@cbmanagement.ro sau direct pe pagina cursului